• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

valla begümcüm sorma ya:))
bende kaçtım cnm ii akşamlar..

anladım hekercim :)

bende şimdi kocişle annemlere geldim. yemek filan yedik..

bi bakim dedim kimseler yok...
nese görüşürüzzzzzzz:)

merhaba kızlar;mısra geçmiş olsun;ne sonuç aldıgını yazarsın glince;bende anca oturdum;okuldan bankaya gittim;eve geldik eşimle kömürleri yerleştirdik;evi süpürdüm yemek hazırladık falan dekren bu saat olmuş..anca duş alıp oturabildim valla..şimdi aşkı memnu izleyip sınav sorularını hazırlıcam..öpüyorum hepinizia.s.

artık burdamısınız kızlar ya .hayırlı olsun.ben geldim. aydındayım şimdi.yerleştim.ama sivası çok özlüyorum.şimdi kpss çalışmaya başlayacam.hepinizi öptüm.

Gülşahcım bende birbirine yapışık 3 kist sorunu vardı ilaç kullanıyordum ,ilk kutu bitti .Regl döneminde kontrole gitmem gerekiyordu randevu alamamıştım dr dan meğerse dr bu durumlarda randevu almadanda bakıyormuş.Sonuç;kistler küçülmüş belkide çok daha küçüktür regl döneminde görseydim daha net söylerdim dedi.Şimdi 2.kutuya geçtik önümüzdeki ay yeniden kontrolüm var.Bu ilaçlar en fazla 3 kutu kullanılıyormuş,sonrasında geçmezse laparoskopi yaparız dedi.

Bu arada gülşahcım ne güzel hergün soba yakıyorsunuz benim yerime kestane yapın.:)))

Pokacım afiyet olsun cnm.

artık burdamısınız kızlar ya .hayırlı olsun.ben geldim. aydındayım şimdi.yerleştim.ama sivası çok özlüyorum.şimdi kpss çalışmaya başlayacam.hepinizi öptüm.

Kekulacım hoşgeldin.
Bir kısmımız artık burada sohbete devam ediyor diğerlerini bilemiyoruz.
Angel,poka,ben,jazmin,çok nadir alınyazımsın.
Neyse
Sen artık iyice yerleşmişsinizdir evine nasıl alışabildin mi yeni eve,ortama?

henüz alışamadım malesef ya.ama daha yeniyim alışırım inşallah.hayırdır ya dirim falan tartışma falanmı oldu diğerleri neden gitti ne güzeldi bizim topik.

Aslında tartışma sayılmaz o birşey yazdı bende düşüncemi yazdım.Böyle uzadı gitti..................

ben geldim...akşamları eşimle buluşuyorum....o nedenle eve geç geliyorum ve size katılamıyorum....çokta yorgunum birazdan yatarım....öptüm hepinizi....

Kekulacım hoşgeldin.
Bir kısmımız artık burada sohbete devam ediyor diğerlerini bilemiyoruz.
Angel,poka,ben,jazmin,çok nadir alınyazımsın.
Neyse
Sen artık iyice yerleşmişsinizdir evine nasıl alışabildin mi yeni eve,ortama?

bende varım ama yaaa :sinifsinif:

günaydınnn kızlarrr

çok geçemiş olsun tekrardan mısracım. inşallah laparoskopiye ihtiyaç kalmadan biter :Saruboceq:

bugün kaynanamla kayınbabamgil gelecek köyden. hafta sonunu bende geçirecekler senağlama
bu pazar şöle bi keyif yaparım diyodum laelaelaelaelae

Günaydınnnnnnnnnnn arkidişler.zemuszemus

Tatlıcım oh ne güzel hasret gideriyorsunuz.

Begümcük tşk.

Angel ım günaydın tatlım.

bugün kaynanamla kayınbabamgil gelecek köyden. hafta sonunu bende geçirecekler senağlama
bu pazar şöle bi keyif yaparım diyodum laelaelaelaelae

Ayyy senin eşinin annesigille bağları fazlacana kuvvetli,Allah kolaylık versin sana diyecek birşey bulamıyorum

günyadın begümcükkk Allah kolaylık versin canımmmm
mısracım günaydınlarrr çok geçmiş olsun cnm arkadaşım benim tekrardan. bugün nasılsın ?
angel günaydın şekerim. nasılsın ?

bende iyi sayılırım mısracım. cuma olmasının verdiği bi mutluluk var kaydirigubbakcemile5

Back