Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

Kızlar 10 dk kadar sonra çıkacağım ,bugün çok yoruldum,eşime rica ettim almaya gelecek.
Yarın hepiniz belki burada olmayabilirsiniz şimdiden HUZURLU BıR BAYRAM GEÇıRMENıZı DıLERıM

canım elektrikler gidiyor sürekli ondan kopuyorum
yoksam burdayım zemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende bayılıcam gidince sanırsam:kedi:

Kızlar 10 dk kadar sonra çıkacağım ,bugün çok yoruldum,eşime rica ettim almaya gelecek.
Yarın hepiniz belki burada olmayabilirsiniz şimdiden HUZURLU BİR BAYRAM GEÇİRMENİZİ DİLERİM

sanada iyi bayramlar mısracım
ben olmayacağım çünküm:kedi:

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. ıyi bayramlar!

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak 'merhabadır' bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun!

kızlar mısra ablanında söylediği gibi yarın belki burda olmayız olamayız şimdiden kurban bayramınız kutlu olsun allah yılına gününe kedersiz eriştirsin.hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarım

hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.. hayırlı ve güzel içten bi bayram geçirmeniz dileğiyle canım arkadaşlarım. hepinizi öpüyorum bayram sonuna kadar giremem ben herhalde..hepinize içten sevgi dolu öpücükler a.s.

bende hepinize iyi akşamlar diyorum canım arkadaşlarım allaha emanet olun hayırlı akşamlarınız olsun kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizide

sağol canım benim
öpüyorum seni kocaman
salı günü görüşürüz inş.

begümcüm seninde bayramın mübarek olsun
güzel bir bayram geçir inş.

iyi akşamlar kızlarr
arada bir nete giriyorum ama çok kalmıyorum özledim hepinizi
inşallah iyisinizdir keyifler yerindedir
bizde çok şükür iyiyiz,bayram planlarıda yapılmıştır bizde kısmetse 2. günü gideceğiz annemlere ve bir hafta kalmak istiyorum bakalım aksilik olmazsa tabi
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum

hoşgeldin jnaz cım özlettin kendini biz cok iyiyiz nasıl gidiyor hamişlik
seninde bayramını kutlarız

merhaba kızlar.....
yarın akşam izmir e yolculuk...eşimle benim ailemin yanına gideceğiz..sonra antalya ya evimize....evimi çok özledim......müdürümdende bayram dönüşü 1 günlük izin aldım....

hoşgeldin jnaz cım özlettin kendini biz cok iyiyiz nasıl gidiyor hamişlik
seninde bayramını kutlarız

canım benim bende özlüyorum sizi ama pc başında fazla duramıyorum
hamişlikte iyi gidiyor tatlım tabi sıkıntıları da var ama bunada şükür içimde kıpırtılarını hissettiğim an unutuyorum herşeyi
sen nasılsın canım ?

merhaba kızlar.....
yarın akşam izmir e yolculuk...eşimle benim ailemin yanına gideceğiz..sonra antalya ya evimize....evimi çok özledim......müdürümdende bayram dönüşü 1 günlük izin aldım....

hadi bakalım hayırlı yolculuklar şimdiden ne güzel ailenle olacaksın bayramda . evinide görmüş olacaksın değme keyfine :)

iyiyim cnm napim yarın bende yolculuk var nasipse birinci gün annemlerdeyim sonrası içinde antalyaya kayınvalidemlerdeyiz inşallah

iyiyim cnm napim yarın bende yolculuk var nasipse birinci gün annemlerdeyim sonrası içinde antalyaya kayınvalidemlerdeyiz inşallah

hımm anladım canım ne güzel sende annenlere gideceksin . aslında bende aile ziyaretlerine bayılıyorum ama burda zevk alamıyorum nedense
bu arada annenlerde afyonda değil miydi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…