Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn artık şu gelen vakalar beni sarsıyor(((((((Kendimi bıraksam kafayı sıyırcam
Mutlucum Allah eşine bol kazançlar versin inşallah.
Angel sen nerdesin geldim yoktun.
Teocum oh ne güzel burada hava süper değişiklik olacak sizin için.Kumluca ya mı geliyordunuz?
Evet cnm annemler burada ablamın küçük kızına baktıkları için.Bayramın 2.,3. vede 4.günüde işyerinde nöbetciyim.Bayram sonrası 2 gün işe geleceğim sonra uzun bir süre yokum
Bu arada akşamları buradada hava serin ,şu anda serinlemeye başladı mesela
Angel ikea nın kataloğuna bakıyorum bayılıyorummmmmmmmm:)))))
Kızlar 10 dk kadar sonra çıkacağım ,bugün çok yoruldum,eşime rica ettim almaya gelecek.
Yarın hepiniz belki burada olmayabilirsiniz şimdiden HUZURLU BİR BAYRAM GEÇİRMENİZİ DİLERİM
kızlar mısra ablanında söylediği gibi yarın belki burda olmayız olamayız şimdiden kurban bayramınız kutlu olsun allah yılına gününe kedersiz eriştirsin.hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarım
hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.. hayırlı ve güzel içten bi bayram geçirmeniz dileğiyle canım arkadaşlarım. hepinizi öpüyorum bayram sonuna kadar giremem ben herhalde..hepinize içten sevgi dolu öpücükler a.s.
hoşgeldin jnaz cım özlettin kendini biz cok iyiyiz nasıl gidiyor hamişlik
seninde bayramını kutlarız
merhaba kızlar.....
yarın akşam izmir e yolculuk...eşimle benim ailemin yanına gideceğiz..sonra antalya ya evimize....evimi çok özledim......müdürümdende bayram dönüşü 1 günlük izin aldım....
iyiyim cnm napim yarın bende yolculuk var nasipse birinci gün annemlerdeyim sonrası içinde antalyaya kayınvalidemlerdeyiz inşallah
jnaz cım bize bir saat uzakta bazen haftasonlarıda gidiyorumyakın canım