Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

angelım hoşgeldin cnm

hoşbuldum canımcım
nasılsın

yoğun aslında ama sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum sanırım bu akşam yalnız olacağım evde

olsun canım eşinin işi iyi olsunda bi kaç gün geç gelsin boşver
Allah hayırlı iş hayırlı kazanç versin

hoşbulduk cicişlerrrr
kolay gelsın ne guzel hepinizin yoğun olabılecek bi işiniz var:lepi:

evet çok şükür canım
sen nasılsın

hyr ablacığım burda eşim ama dükkanda kalacak sanırım evet bazen yalnızlık iyi bu arada yarın annemin doğum günü

aa ne güzel
doğum günü kutlu olsun anneciğinin
Allah başından eksik etmesin canım
sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inş.

teşekkür ederim canımcığım amin inşallah hiç birimizin annesini eksik etmesin angelım eşim hiç gelmeyecek sanırım eve bugün sabahta 4 te gitti yarın arefe olduğu için yoğunlar dediğin gibi işleri iyi olsun da varsın gelmesin

Amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn artık şu gelen vakalar beni sarsıyor :((((((((Kendimi bıraksam kafayı sıyırcam

Mutlucum Allah eşine bol kazançlar versin inşallah.

Angel sen nerdesin geldim yoktun.

Teocum oh ne güzel burada hava süper değişiklik olacak sizin için.Kumluca ya mı geliyordunuz?

mısraa cım gazipaşa
15 kasımda görümcemin düğünü vardı aman alah ım afyondan bile soğuktu sizin antalyanızdan
sevindim sıcak olduguna kuaföre gidecektik bir banyo olayım dedim banyoda güneş enerjisinde su kalmamış girmemle cıkmam bir oldu hemen sobanın yanında koşmuştuım

Allah Allah burada havalar epeydir çok iyi arada birkaç gün soğuk oldu o da size denk gelmiş demek cnm.:(

Mutlucum bu alanda çalışan pekçok meslektaşıma göre çok sakinim daha doğrusu 8 yıldır en sakin bendim bu son birkaç aydır etkileniyorum :(

heralde mısraa cım burda havalar iyi eminim orda daha iyidir ama biz gittiğimizde baya soğuktu sen antalyadasın heralde bu bayram

Evet cnm annemler burada ablamın küçük kızına baktıkları için.Bayramın 2.,3. vede 4.günüde işyerinde nöbetciyim.Bayram sonrası 2 gün işe geleceğim sonra uzun bir süre yokum

Bu arada akşamları buradada hava serin ,şu anda serinlemeye başladı mesela

Angel ikea nın kataloğuna bakıyorum bayılıyorummmmmmmmm:)))))

Son düzenleme:
Back