Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

AkadaŞlar ben bebek yapmaya karar verdım
sanırım bÖlece annem ben ve kardeŞım hayata yenıden baĞlanabılırız.
EŞım erken dıordu ama babamdan sonra oda ıstıyor..
Sanırım doĞru zaman bu zaman ınŞallah olur bu bebek bızı hayata baĞlayacakkkk...
ArkadaŞlar nerdesınız... ıhtıyacım var konuŞmaya

AkadaŞlar ben bebek yapmaya karar verdİm
sanırım bÖlece annem ben ve kardeŞİm hayata yenİden baĞlanabİlİrİz.
EŞİm erken dİordu ama babamdan sonra oda İstİyor..
Sanırım doĞru zaman bu zaman İnŞallah olur bu bebek bİzİ hayata baĞlayacakkkk...
ArkadaŞlar nerdesİnİz... İhtİyacım var konuŞmaya

deryacım başın sağolsun..allah geride kalanlara uzun ömür versin..allah sizlere sabır versin..
allah inşallah gönlünüze göre verir de bebk sahıbı olursunuz...inşallah guzel haberı alırız yakınlarda

sağol haktann inşallah herşeyin hayırlısı olur...
resmen hayata bakışım her düşüncem değişti.....çok zormuşşşşşşş

sağol haktann inşallah herşeyin hayırlısı olur...
resmen hayata bakışım her düşüncem değişti.....çok zormuşşşşşşş

yaşayan bilir hayatım, ateş düştüğü yeri yakarmış, nasıl bir acıdır tahmin bile edemıyorum,allah sabır versın inşallah hepinze,

bizler için teselli edici sözler söylemek kolay ama yaşayanın içine düşyo acısı, tekrar allah sabır versın canım,
eger bebeğin sana ii gelecegını düşünüyosan yap tabi, neler düşünüyosundur neler hıssedıyosundur kımbilir

deryaincimm tekrar tekrar başın saolsunn
bebiş gerçekten mükemmel bişi ya kendim anne deilim ama o minicik varlıklar hayatı öyle bi düzene sokuyo mükemmel hale çeviriyo ki
inş yakın zamanda bebeğini hissetmeye başlarsın ve herşey çok yolunda gider

Deryacım canım başın sağolsun.Allahım sana ve ailene sabır versin canım. mekanı cennet olsun inşallah

arkadaşlar ben babamı kaybettim ayın 16 sında istanbuldan çanakkaleye hastraneye gittik beyin kanaması geçirmiş yetiştik ama göremedik biz gittikten 10 dk sonra acı haberi aldık ...
çok üzgün ve tarif edilemz acılar içindeyiz.... bu gün biraz kendime geldim ama kimseler yok...
kafayı yemek üzereyiz annem ben ve 2 kardeşim sürekli ĞLşıyoruz bu günler nasıl gececek hiç bilemiyorum..........
deryacım başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun babacığının
rabbim elbette verir sabrını güzelim tabiki her zaman içinizde olacak

günaydın kızlar,
umarım hepiniz iyisinizdir.
geçmişte uzun zamandır görmediğim made ve cssa yazmış eskiden ne güzel sohbetler oluyordu.
gerçi ben eskisi gibi sık giremiyorum ama geldiğimde okurdum.

bebişim 10 haftalık oldu.

mrblar kızlar neden kimse gelmez oldu topiğimize. bayramdan sonra dağıldık. mısra izinli sanırım.bayramdan sonra izinli olacaktı

oy kuzuuuuuuuum:)anacım kararı verdimde çalışmalar aksadı:Dyok gebelik öncesi testler,yok eşimin şehir dışı görevleri en sonunda da grip oldum ilaç kullandım doktor bu ayı pas geçin dedi aralık adetimden sonra aramayın beni o şimdi bebek yapıyo:)

Back