- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
desende ikna olmazdım zaten
inan cok takıntılıyım bundan
konumu çalmışlar
Benim sakiz sesi, agiz sapirtisi, burun cekmesi, sesli nefes alma vb :)
ee baya varmış yani =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
desende ikna olmazdım zaten
inan cok takıntılıyım bundan
Benim sakiz sesi, agiz sapirtisi, burun cekmesi, sesli nefes alma vb :)
anlamadım demın düzeltme yaptım:)konumu çalmışlar
ee baya varmış yani =)
boşver canım ya derdımız kendımıze yeter =))anlamadım demın düzeltme yaptım:)
Allahtan suan çalısmıyorumboşver canım ya derdımız kendımıze yeter =))
sabah olucak yıne kahveler ıcılıcek yıne agız sapırdatılcak bu hep boyle gıdıcek :=)
shakıra kemerımı:)))Üniversite sınavına girdiğim sene önümdeki kız Shakira kemeri takmıştı.Hayret nasıl boğmamışım.
Canım lavaboya gitti çıkmadı diyelim kürdan denen birşey var ve öğlen yemekhanede peçete ıslak mendij iki kürdan poşette veriliyır al koy cebine dimi. Yeni takıntılar oldu bende sayesinde. Kişisel olarak kalorifer borularından gelen çıt çıt sesine uyu olurum merkezi sistem gece kapanırken sabaha karşı çalışırken ses oluyor ikisi de en sessiz zamanda yani beyninde çınlıyor kulak tıkacı kullamıyoruz eşim uyurken ki sesler konusunda daha hassas o hep kullanırmış beni de alıştırdıya okurken kötü oldum ama ya dişlerine kaçar olabilir ama insan lavoboya falan gider tövbe tövbe valla ben açıkça söylerdim ona ne yaptığını sanıyosun falan çok kötü durum valla
Benden başkası çiğniyorsa sakız korkunç bazen eltim atıyor azına kaçıyorum KV arkamdan bağırıyor gel çıkardım diye Burun çekmesine çocuklardan alışdım artık hiç durmuyor çünkü o minnacık burunlarBenim sakiz sesi, agiz sapirtisi, burun cekmesi, sesli nefes alma vb :)
Allahtan suan çalısmıyorum
Canım lavaboya gitti çıkmadı diyelim kürdan denen birşey var ve öğlen yemekhanede peçete ıslak mendij iki kürdan poşette veriliyır al koy cebine dimi. Yeni takıntılar oldu bende sayesinde. Kişisel olarak kalorifer borularından gelen çıt çıt sesine uyu olurum merkezi sistem gece kapanırken sabaha karşı çalışırken ses oluyor ikisi de en sessiz zamanda yani beyninde çınlıyor kulak tıkacı kullamıyoruz eşim uyurken ki sesler konusunda daha hassas o hep kullanırmış beni de alıştırdı
shakıra kemerımı:)))
o nasıl yaa aslanlı ejderhalı suslu bıseymı
Yokn ya dansçılar takıyor ya şıngır şıngırsınavda ne alaka töbe töbeshakıra kemerımı:)))
o nasıl yaa aslanlı ejderhalı suslu bıseymı
aa eşinizden ve bu adamdan gelmiş bu takıntıCanım lavaboya gitti çıkmadı diyelim kürdan denen birşey var ve öğlen yemekhanede peçete ıslak mendij iki kürdan poşette veriliyır al koy cebine dimi. Yeni takıntılar oldu bende sayesinde. Kişisel olarak kalorifer borularından gelen çıt çıt sesine uyu olurum merkezi sistem gece kapanırken sabaha karşı çalışırken ses oluyor ikisi de en sessiz zamanda yani beyninde çınlıyor kulak tıkacı kullamıyoruz eşim uyurken ki sesler konusunda daha hassas o hep kullanırmış beni de alıştırdı
aynen bende hoşlanmam böyle seslerden...eşimin kronik öksürüğü var..her dakika öksürür..geceleri horlar üstelik..öyle öksürüğü sık gürki iki kelime konuşamam..yıllardır bu sıkıntı var..Kelimesi tam anlamıyla "sesten nefret etme", düşük düzeyde sesten hoşlanma biçimidir.
Tırnak kesme,, yemek yeme, nefes alma, koklama,, hapşırma, esneme, sakız çiğneme, horlama, öksürük gibi sıradan sesler misophonia sahibi insanların en çok rahatsız olduğu, öfkelendiği seslerdir.
Yoğun kaygı ve kaçınma davranışı gelişebilir,
Bazıları da gördüğü görsel veya işitsel davranışları taklit etme zorunluluğu hissedebilir.
yemin ederim deliricem,, benım de derdim bu işte
yenemiyorum mesela yanımızda çalışan eleman kahve içiyor hörpüldete hörpüldete allahım sana geliyorum
tısıl tısıl nefes alanlar, koşar gıbı yuruyup soluya soluya kalanlar
habıre bıseyler yıyen hart hurt
dişinden civuyk civuyk diye ses cıkaranlar çıldırıyorummm
ben nefes alırken de baskası rahatsız olucak gıbı sessızce alırım duzenlıce
ses cıkarmamaya cok ozen gosterırım
var mı ya böyle olanınız ?
arkadas cevremle falan yemek yıyemıyorum ben mahsus onceden karnımı doyurup ben tokum deyıp baska seyle ılgılenıyorum yahu
aynen bende hoşlanmam böyle seslerden...eşimin kronik öksürüğü var..her dakika öksürür..geceleri horlar üstelik..öyle öksürüğü sık gürki iki kelime konuşamam..yıllardır bu sıkıntı var..
Ölür müsün, öldürür müsün.....Cogu bende de var. Bu aralar çıldırmak uzereyim hatta bunun yuzunden. Kayinvalidemin disleri takma ve sakiz cigniyor her cigneyiste o disler cikip geri giriyor, sakiz sesi ayri gicik bi kac kez dislerine zarar verir vs bahaneler üretmeye calistim ama i ihh kadin inatla cigniyor.
takanlar oluyormuş demekkıYokn ya dansçılar takıyor ya şıngır şıngırsınavda ne alaka töbe töbe