Misler Gibi Kokmaliyim,ama...

royal o dedigin parfum her magazada varmidir ki cunku ben almanyada kaliyorum ben valla canim promesse kulandim harika kokusu var chaneli de oneriririm bugunde esim hugo boss almis kendi parfumuyle ayni ama bayan parfumu dogum gunume harika biey ya bende cok parfum degistirdim hicbirini begenmedim bakalim bu hugo boss nasil bisey teskeurler

jadore noa bende denedim onlarda guzel kokular canim hepsini denedim ama iste uzuzn sure kalsin esimi etkilesin istiyorum parfumum bakalaim hugo bosu ben alamdim demeki begeniyor teskkurler

arkadaşlar hipnotik poyzın kullanın.sormayan kalmadı bana ismini.bende ondan çok sıkıldım o yüzden başka parfüm bakıyom.ama gerçekten kadın olsun erkek olsun herkes soruyo.hatta bi zamandan sonra bana da alsana diyolar

Tavsiyede bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim gerçekten,bu önerilerden hypnotic poison dikkatimi çekti ,hemen almaya gittim ama kokusu çok ağır geldi,parfümerideki bayan son günlerde naomi campel(yazılışı hatalı olabilir kusura bakmayın artık) adlı parfümün çok sattığını bunu önerebileceğini söyledi ve alayım dedim madem öyle!Yoooo o da istediğim koku değil nihayetinde...Of of şöyle sabun kokulu mis kokulu bir parfüm arıyorum yok muuuuuuuuuuuuuuuu?????????????????:1no2:

ya bende istiorumm öle kalıcı parfümm ama yok.bi ara bi parfüm almıştımm çalıştığım zaman mükellefin birine gitmiştimm erkekti parfümümü çok begenmişti adam dioduki içeri girmeden anlıorum sizin olduğunuzu.hatta parfümün isminide aldı eşine alcakmış.siz gittikten yarım saat sonra parfüm etkisini kaybedio diodu ya.5 milyonlk küçücük bişeydi heryerde war zatenn ama ben begenmiorumm . . . en yakın zamanda gidimde alayımm yine ya

aslında avonlar kalıcı deil :1no2:ama olsun genede cok hos kokuolar.ama ben women of earth kullanıorum.belki bi omur boyu da kullanırımsırnaşık şey hem hafifi hem çekici:asigim:

çok merak ettim yaa senin parfümünü adı ne canım??bir de ben geçen gün lacoste un parfümünü aldım şu 4ytl liklerden.açık renk kutusu var.yakından kokanınca çok hoşmş ben alıştığım için bilmiyorum tabii de,annem ve erkek ark.ım çok beğeniyorlar.ama ben yine de bana kokmadığı için istemiyorum

lacoste pour femme kesinlikle süper bir parfüm bide ztn arkadaşlar parfümün kokusu sürekli burnunuzun ucunda size kokarsa bayıltır yani önemli olan başkalarına kokması.

kızlar set olarak kullanmak tabiki çok iyi am biraz tuzlu oluyor sanki ben cacharel,in noa sını kullanıyorum ve bence çok güzel bir koku sabun kokusu gibi taze ve dinginlik verici tavsiye ederim birde lacosse nin kokuları şahane sexsi grafitti v.s şutarafagitti

arkadaşım o parfümlerin vücut losyonları var bence onları kullan banyodan sonra vücudunuza sürüyorsunuz zaten 1 hafta idare ediyoor ve parfümün daha kalıcı olmasını sağlıyor

a.s. banyodan yeni cikmis gibi kokmak istiyorsan, saclarin mis mis, ve sendeki koku kimseye agir gelsin istemiyorsan benim sana onerim, pantene in sac spreyi var,durulanmayan sac bakim spreyi ondan kullanirsan hem saclarina bakim yapmis olacak hemde istedigin gibi kokacaksin

Canım demişsin ya koku hemen uçuyor diye, burnun alışıyor kokuya o yüzden. Bende öyle hissediyorum bazen. Başkaları alıyordur senden kokuyu..

Dun cok hos bir hediye aldim. Kendi parfumumum sac icin olan versiyonu. Cok gereksiz gibi gorunse de benim de en cok hosuma giden saclarimin parfum kokmasi idi. Cok daha hafif ve sadece sac icin tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…