- Konu Sahibi yenidengxuxl
-
aldığın parfümü set olarak al. banyaodan sonra vücut kremini sür çıkarkende parfümü saçına bileklerine falan sık. ayrıca senin üzerinde olduğu için burnun alışır kokuya hissetmezsin. orjinal ürün kullanmazsanda koku hemen uçar gider
Esmer tenlilerde parfüm kokuları beyaz tenlilere oranla daha uzun süre kalıcılığını koruyor.
Test edildi onaylandı :))
Ben orflime'nin TO GETHER isimli parfümünü kullanıyorum.Beyaz tenli olmama rağmen çok kalıcı bir parfüm.
2 FIS gün boyu yeter :)
kızlar ben de avon'un surreal ini kullanıyorum cok da seviyorum ama benimki de sanki ucup gidiyo gibi.o kadar da sıkıorum ama yine kokmuo yine kokmuo cıldırcam o kadar para verdim ama noluo bu parfüme anlamıorum.sıkıp dısarı cıkıorm hiç parfm kokusu yok olsa arkadaslar söler hemn parfmn ne güsel kokuo die ama kimse sölemeioyardım edin bana da ...
Aman kızlar,aman,avonun tüm parfümlerinin testırları var elimde,üyesi oldugum için göndermişlerdi,begendiğim bir kaçtanesini de aldım ama inanın hüsran ile sonuçlandı,kokular asla kalıcı değil,çok çekici koktukları da söylenemez zaten,sadece avondan celebre kalıcı fakat agır bir kokusu var tavsiye etmem,ha bu arada ben hala istedigim türden bir öneri alamadım soruma ya,demek ki deneme yanılma yoluyla paracıkları saçarak bulacagım cevabı,ama ne zaman.......
Tenim Kötü Kokmaz Ama,bazi Bayanlari Kiskaniyorum Dogrusu,şöyle Bir Yanindan Geçtiğimde Ya Da Yanimdan Geçtiğinde Mis Kokan,sanki Yeni Duştan çikmiş Gibi,parfüm ,şampuan Kokusu Estiren Bayanlra Imreniyorum,sanki Benim Vucudumda Kokular Hemen Uçuyor Ve Hiç Kalmiyor,o Kadar çok Marka Denedim Ki Olmuyor,olmuyor,ne önerirsiniz Bayanlar,örnegin Sabah Evden çikarken Ne Tür Koku,kolanya Ya Da Krem Sürersiniz,sizden Yanit Bekliiyorum Lütfen
aynen katılıyorum.Ayni markanın Duş jelisiyle yıkan ,sonra vücut kremini sür ve sonra parfümünü sık.Ayrıca en kalıcı parfümler sırasında LANVİN Oxigene,CHANEL CHANCE ,Christian Dior poison hypnotic ve j'adore ve Givenchy organzanı tavisye ederimaldığın parfümü set olarak al. banyaodan sonra vücut kremini sür çıkarkende parfümü saçına bileklerine falan sık. ayrıca senin üzerinde olduğu için burnun alışır kokuya hissetmezsin. orjinal ürün kullanmazsanda koku hemen uçar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?