Misler Gibi Kokmaliyim,ama...

cacharel gloria - elizaber arden - provocatıve woman - lancome mıracle
ve en son aldığım parfüm emanuel ungaro apparition hepsi bi harika ve tamamen kalıcı

ismi ne canımm söle bizde alalım :)

Inan artik reklam yapiyor hissediyorum kendimi, bu markayi kimbilir kacinci kez yaziyorum KK'ya . Bir yandan da protesto ediyorum ama Fransiz markalarini..

Hediye gelen: Coco Mademoiselle. Sac Parfumu. Saca, dedigim gibi diger normal parfumler gibi cok zarar vermiyor (mus). Ne de olsa kimyasal ya... Sacima bakim yaptim evde, birkac saat beklettim. Kurulugu da gitti. Sonra parfumu kullanmaya basladim.

Selamlar, :)

kokular tabbiki zevk meselesi ama benim esim de gecen sene bana Chanel'in Coco Mademoiselle 'i almisti,hemde 100 ml'lik sisesini.Ama ben hic sevmedim.Sanki tütün kolonyasi gibi kokuyor.Bide esime diyorumki,sen bunu yanlis almissin galiba,bu erkek parfümü herhalde.Ama nasil küsmüstü bana.Valla ne yapayim,bir iki kere SIKAYIM dedim,cok rahatsiz oldum.Bende Türkiye'deki kizkardesime gönderdim.Cok sevindi.Ben Chanel'in No5 'ini begendim,belki onu alirim.

ya bnmde böyle kokardı lisede koridordan geçtimmi bnm geçtiğim anlaşılırdı şimdide dersanede oluyodu biriinni öptüğümde fln hemen hemen mis gibi kokuyosun derler bu REXONA MUSK var ya ondan kullanıyorum parfümünde kuvvetli olması lazım.parfümü bileklerine kollarına göğsün taraflarına sık kulaklarının oraya sıktınmı tamamdır bide cok dibinden sıkma cokda uzak olmasın ama biraz mesafe olsun parfümü rüzgarında bırakmış olursun

klaıcı parfüm olarakta perceive olur daha kadınsı istersen christian lacroix ikiside avonda

ben de aynı detten muzdaribim...parfüm kokusu hafif,duştan çıkmış gibi olmalı..inan evin her yeri parfüm oldu,ala ala bulamadım istediğim kokuyu,artık bunlar bitene kadar almayı düşünmüyorumlaelaelaelaelaeavonun parfümleri istediğim kokulara yakın ama sanırım kalıcı olmuyor.bi de arkadaşların dediği gibi insan kendi kokusunu alamıyoryerimseniben avon blue rush çok hoş bi koku ama kalıcılık problemi var. onun dışında burberys weekend çok hoş bi koku,bi de ıssey mıyake var deneyebilirsin,bu kokuları ben seviyorum,sorunumuz aynı olduğuna göre sen de seversin diye düşünüyorum ancak yanımdan geçenler kokumu fark eder mi işte onu bilemiyorum:1no2:sormak lazım kokuyo muyum arkadaş diyelülülülülülü

hangi parfümü deodorantı da kullansam.. günün ortalarına doğru doğal olarak terlediğim için hos kokmuyodum..Şimdi koltuk altı ter pedleri cıkmıs,Sweatex turkiye..Onları denedim.. herkese tavsiye ederim...aksam gömleğimi cıkardıgımda sanki sabah giyinmiş kadar temizdi ve ne koku ne bişey.. pedi cıkardım attım...deostick de kullanıyodum.. onun lekelerini de engelledi..kötü kokunun en büyük sebebi terin kıyafeti ıslatıp orda birikmesi..bu ped baya emiyo,kötü kokuya da engel oluyoo...hem gömlegi de korudu.. ama parfüm derseniz bence hepsi bir süre sonra ucuyor...ben burberry nin yeni kokusunu kullanıyorum.. temiz bir koku..çalışanlar Sweatex leri kesin deneyin derim..

kakao veya çikolata kokmak istiyorsanız kakao yağı alıp saçını brz sürüp tarayn sonra fönleyin (fönleynce hem yağlı görnmüo hem daha bi kakao kokuo) sonra çıkın dışarı rüzgarda salınan saçlarınz kakao kokunca herkes dönüp bakıo walla jeyyar hem parfümden daha kalıcı koku oluo...
ben yapıyorum..birkaç kişi daha yapıyormuş netten öğrendiğime göre...paylaşim dedm :içelim:

kakao yağını saça sürmek mi???gerçi nasıl bişey bilmiyorum ama:) saç ve yağ ikilisini bir arada düşünmek pek hoş gelmedi bana...denemeden bilinmez tabi

her gün düzenli olarak duş al. yediklerine dikkat et. çünkü ter içerden gelir.önce deodorantını tenine sık daha sı-onra parfümünü elbisene dene memnun kalırsın.

o koku üretimden kalkmıs sanırım .. ona benzerr baska ne öneririsnz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…