- Konu Sahibi yenidengxuxl
littlee dark black sıparıs verdım guselmı arkadaslar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende istiorumm öle kalıcı parfümm ama yok.bi ara bi parfüm almıştımm çalıştığım zaman mükellefin birine gitmiştimm erkekti parfümümü çok begenmişti adam dioduki içeri girmeden anlıorum sizin olduğunuzu.hatta parfümün isminide aldı eşine alcakmış.siz gittikten yarım saat sonra parfüm etkisini kaybedio diodu ya.5 milyonlk küçücük bişeydi heryerde war zatenn ama ben begenmiorumm . . . en yakın zamanda gidimde alayımm yine ya
Tenim Kötü Kokmaz Ama,bazi Bayanlari Kiskaniyorum Dogrusu,şöyle Bir Yanindan Geçtiğimde Ya Da Yanimdan Geçtiğinde Mis Kokan,sanki Yeni Duştan çikmiş Gibi,parfüm ,şampuan Kokusu Estiren Bayanlra Imreniyorum.....
arkadaşım bu dediğin bayanlardan birisi ile aynı ofiste çalışmaktayım.Dediğin gibi yanımdan bir geçio kokusu her yeri kaplıodu.bir gün dayanamayıp sordum nasıl böle kalıcı olabilio kokun die.hemen yanıtladı her sabah düş alıo ve duş jeli,kremi ve parfümü set şeklinde alıo bunlaru her gün uyguluo duştan sonra gün boyu miss gibi koku saçıo etrafa.
valla bende deneyim dedim ama sabah o sıcak yataktan çıkıp duşa girmek çok zoruma gidio akşamları duş almayı tercih edioruma.s