Köfteler Misket Köfteli Patates Paçası-Yayla Kasap Sponsorluğunda

evlaefe

Guru
Pro Üye
11 Mart 2013
9.618
13.001
498
kizlar size guzel manzaralar esliginde tarifimi sunuyorum.Onceligim bulundugum yoreye has beyaz patatesleri tarladan sokmekle basliyor yanina taze maydanozlarida ekleyip tarife basliyorum.
Patates pacasinda misket kofte imerhev vasisi sponsorlugunda
Malzemeler
Kofte malzemeleri
500 gram kiyma
1 bas sogan
3 dis sarmisak
1 ck karabiber
1 ck tuz
Patates pacasi icin
7 8 patates
3 sb yogurt
2 yumurta
Yarim cb siviyag
1 s
3 dis sarmisak
Tuz
Sos icin
1 yk salca
2 yk tereyag
3 yk siviyag
Tuz
Pul biber
Uzeri icin
Maydanoz

Kiyma sogan karabiber tuz iyice yogurulup yarim saat dinlendilip ceviz buyuklugunde sekil verilip firina veriliyor ben sobada pisirdim.patatesleride haslayip ezdikten sonra tencereye alip sivi uag patates yogurt yumurta sarmisak ve tuzu ekleyip tencerede kaynatiyoruz.
Salca ile yag kavurup sos elde ediyoruz.sira taze maydanozla serviste.Afiyet olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
paçiiiiiii ❤❤❤❤❤
daha önce hiç duymadığım bir tarif.müthiş görünüyor ellerine kollarına emeğine sağlık canım

Ellerine emeğine sağlık canım yine şahanesin
Yarışmada bol şans diliyorum
Sagol Nevosum bu mevsimde burada olmamin faydasini goruyorum.soba basinda sicacik yagmur dinliyorum.
Siz nerde yasiyorsunuz yaylaya benziyor cok hosuma gitti:) yemeginizde cok şık olmus elinize sağlık
Canim Imerhev vadisi burasi dedelerin koyu ama yayla gibi tesekkur ederim
Bacimm sen nerelerdeydin dönüşün muhtesem olmuş yine
Canim Karadenizdeyim simdi tesekkur ederim
Her detay ayrı güzel, ellerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar köpeğinin güzelliğine ayrica
Sagol canim tesekkurler telefon ceken yerden yapabildim sebeke yok cunku burada gurcistana sinir yakin saglardayim tesekkur ederiz kizimiz paçi o yaramazda heryerde yanimizda

O neydi gıııı

Ellerine sağlık böyle izledim şahane bol şans

Gel canim Artvin Savsat parnuh koyu gorgiyet
Aaa gitmiştim Şavşat a üniversite zamanımda(Rize de okudum da) çok seviyorum doğu karadenizi ben böyle güzel yerim olsun varsın telefon çekmesin yaa
Bu arada manzaradan yemeğe odaklanamadım tekrar baktım ellerinize sağlık çok güzel görünüyor başarılar dilerim

Çok şanslısın canım benimBize görsel şölen yaşattığın için ayrıca teşekkür ederim

Bende rizeliyim yaylalara cok cikariz bizim koyde boyle siz nerelisiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…