Misir Paylasim Alani(Tanisma)

E

EU1

Ziyaretçi
Misirdaki arkadaslar burdan devam edebilirsiniza.s.

balayina ya dubaiye
yada misira gitmek istiyorum kesinlikle
allahim nasip ederse
coooooooooook seviyorum :)

bu arada 1 hafta filan misirda balayi yapsam fiyati nasil olur acaba?
dubaiden daha ucuz olur baya dimi?
bilen varsa aciklarsa coook sevinirim

ewt mısır dubailye göre daha ucuz.300 eurodan başlıyor mısıra turlar.oteller de ayrıca daha ucuz.mısır zaten çok ucuz bir ülke:)))başka sormaktan istedigin varsa yardımcı olabilecegim kadarına yardımcı olurum canımmm:)))

ewt mısır dubailye göre daha ucuz.300 eurodan başlıyor mısıra turlar.oteller de ayrıca daha ucuz.mısır zaten çok ucuz bir ülke:)))başka sormaktan istedigin varsa yardımcı olabilecegim kadarına yardımcı olurum canımmm:)))

saol hayatim bilgin icin :1hug:
evet misir baya daha ucuz
dubaide istiyorum aslinda ama :asigim:
misir favorim simdilik
gitmeyi cok istiyorum, allah nasip ederse gidicem de :dance:
ya bu sene gezmeye gidicem kendim
yada evlendikten sonra balayina kesinlikle hihi :eek: kaydirigubbakcemile3
begenirsem giderim birkac kere :1rolleyes:

slm ben ve ailem misirda yasicaz bir süre misirda yasayan yada yasamis olan varmi? Tavsiyelerinizi bekliyorum cocuklar icin zor olacagindan korkuyorum simdiden tesekkürler

ben şuan mısırda yaşıyorum, hangi şehire gideceksiniz? bölgelere göre değişir çünkü..

Bende son 2 senedir mısırdayım ama türkiyeyi çok özlüyorum çok sıkıcı bir ülke:KK43:

mısırda işyeri açmayı planlıyoruz gerçi henüz proje aşamasında. yaşanabilir bir yermi sıcaktan ve yalnızlıktan korkuyorum ve pek gitmek istemiyorum. ama eşimde yalnız çok yıpranır. kızlar bir fikir istiyorum unutmadan ismailiyah ta açıcaz.
bide orada yaşayanlar bilirler. halkın neye ihtiyacı var yani talebin olup arzın olmadığı neler. çünkü işyerinin ne üzerine olacağı konusunda henüz kesin karar vermedik

mısırda yaşayanlar mısır hakkında bilgi verirmisiniz mesela ev fiyatları ne kadar satılık kiralık yaşam şartları zorlukları kolaylıkları ülkenin güzelliği iyi ve kötü yönleri..bunlara cevap verirseniz memnun olurum :))

3 sene önce Mısır a gittim. çook sıcak bir ülke, ama piramitler-müzeler süper gerçekten. gerçi aklım Sharm da kaldı ya neyse :lepi: bir daha gidersem direk oraya giderim herhalde opuyorumnanaktan

Gercekten misirda yasayan varmi merak ediyorum bende is icin gitmek niyetindeyim bazi sorularim olacakti.

Erkek arkadasim misirdan olmaami

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

X