Mısır depresyonu yok ediyor

Gulpare

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
791
9
Alman bilimadamları mısırın depresyona iyi geldiğini belirtiyor. Mısırın içeriğindeki D vitamini sayesinde sinirleri yatıştırdığını söyleyen uzmanlar, mısırın depresyonu önlediğini belirterek, insanlara mutluluk hormanı salgıladığını vurguluyor. Uzmanlar kemikleri güçlendiren mısırın, kemik erimesi olanlar tarafından bol tüketilmesi gerektiği görüşünde...

Rica ederim...:)
.........

.çok saol şeker ben çok severim mısırı ama bu özelliğini bilmiyordum

ayyyy canım iatedi ya bilmiyordum bunları paylaştığın için tşkler canımm

valla bilimsel tarafını bilemeyecem ama patlamış mısır beni otomatik mutlu eder :)). Böyle güzel bir film veya kitap eşliğinde şöyle tadı tuzu yerinde koca bir kase patlamış mısır keyfime keyif katar. Tabi o sırada alacağın kalorileri düşünmemek tek kural :))

Süper haber:) Ben -özellikle de bu ara- nerdeyse hergün yiyorum, 1 küçük konserver mısırı, suyunu süzdükten sonra, tavaya koyuyorum, biraz daha suyunu çekiyor, diri diri oluyor. Sonra küçük bir miktar margarin ekleyip, tuzlayıp bayıla bayıla yiyorum...

Bilmiyordum teşekkürler güzel bilgiler için D vitamininde bitiyor ozaman olay deniycem :)

walla hergün hem konserve hem patlamış..mısır çok tüketirim,ama depresyona bi yararını görmedim henüz kendimdenaniknanik

X