- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
Bu konuda sayfalar ilerlemedi cunku imzamizi attik, sosyal medyada paylastik, duamizi ettik. Buraya ne yazmamiz gerekiyordu?
Acinin uzerinden siyaset mi yapsaydik mutlu olucaktiniz?
Oyleymis ki hemen ortalik karistirip sayfa sayisini ilerlettiniz tebrikler.
Bende başlayayım şimdi, tecavüze uğramış çocuklar, öz evlatlar, öldürülen kadınlar hakkında açılan konularda ilerlemiyor demeye
İman mevzusuna da girmeyelim, çok güzel bir laf vardır, parayla imanın kimde olduğu bilinmez denir.
İman Allah'la kul arasındadır, başkasına ispata gerek yok, en güvenilir şahidin biliyor olması yeterlidir
E ben de yilmaz ozdilin muhalefet elestrisiyle ilgili konu actim. Kimse bir sey yazmiyor. Tartisicak bir sey yok cunku. O konuda hem fikiriz. Halbuki cok da guzel bir konusma ama akpliler acisindan bir eksin yok konuda :)
Bundan sonra hepimiz yorum olmayan konularla ilgili kınamalarımızı yapalım, esefle kınayalım birbirimizi
Yemek işim var, onu halledince yazına yorum yaparım, kendimi de kınıyorum hemen
Bende başlayayım şimdi, tecavüze uğramış çocuklar, öz evlatlar, öldürülen kadınlar hakkında açılan konularda ilerlemiyor demeye
İman mevzusuna da girmeyelim, çok güzel bir laf vardır, parayla imanın kimde olduğu bilinmez denir.
İman Allah'la kul arasındadır, başkasına ispata gerek yok, en güvenilir şahidin biliyor olması yeterlidir
bir hükümet taraftarı olarak söylüyorum ben insan olan herkesin ak partili yada değil farketmez gönlünden dua ettiğine inanıyorum ordaki insanlar için.
insan olan hiç kimse kabul etmez böyle bir zulmü.
Başbakan da grup toplantısında hiç bahsetmemiş bu durumdan.
gözünden kaçmış olacagını umuyorum.
İnşallah dediğin gibidir
Bekleyelim, belki hükümet Mısır'la görüşüyordur, belki başka bir yol izleyeceklerdir(
nette farklı iddialar paylaşılmıs munem başbakanın bu konuda konuşmamasıyla ilgili.
ben buraya yazmıyorum gerek yok, önemli olan oradaki insanlar için üreteceğimiz çözümler.
yoksa başka konularla olay unutulacak.
Umarım adım atılır, 528 kişiden bahsediyoruzusulsüz yargılanmışlar üstelik.
Neyse bekleyip göreceğiz, umalım da kurtulsun bu insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?