• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısır 528 kişiyi ölüme mahkum etti

Aslinda zulüm Abdulkadir Molla ile baslamisti..
"bize kulluk et dediler, bende Allah dan baskasina kulluk etmeyiz, asin dedim" iste bu sözlerle basladi..

Yazik ki, zulüm duracak gibide degil.

Olsun be! Aldirma! Yaradan yardir.
Sanma ki zalimin ettigi kardır.
Mazlumun AHI indirir SAHI
Herseyin bir vakti vardir..

Rabbim en kisa zamanda adaletini tecedlli ettirsin insallah..

Seyyid Kutub geldi benim de aklıma.Ona da idam edilirken La ilahe ilallah de demişler,o da zaten bunu dediğim için asılıyorum demiş tebessüm ederek.:31:

İnşallah,dua topiğime beklerim weiss.:31:

Konuyu açan arkadaş zaten hükümet yanlısı olduğunu söylüyor,siz de bundan bihabersiniz.

Laf sokup vicdan yarıştırmak yerine dua topiğine bekleriz.:34:

laf sokma niyetinde değilim ,ben ibadetimi gizli yaparım hanımefendi ,burada milletin dua bekçiliği size mi kaldı ,siz istiyorsunuz diyemi dua edicez ,ya da ettiğimiz duayı dillendireceğiz anlamadım ,siz burada kendinizi dua ediyor gibi gösterip de neyden nemalanma peşindesiniz ben onu anlamadım
benimle uğraşacağınıza siz gidin bir dua edin hakeza başkalarının duaları yürekten iniyor klavyeden değil :ssz:

laf sokma niyetinde değilim ,ben ibadetimi gizli yaparım hanımefendi ,burada milletin dua bekçiliği size mi kaldı ,siz istiyorsunuz diyemi dua edicez ,ya da ettiğimiz duayı dillendireceğiz anlamadım ,siz burada kendinizi dua ediyor gibi gösterip de neyden nemalanma peşindesiniz ben onu anlamadım
benimle uğraşacağınıza siz gidin bir dua edin hakeza başkalarının duaları yürekten iniyor klavyeden değil :ssz:

Bu tarz dualar birlik içinde okunuyor. Bilmiyorum hayatınızda hiç yapmadınız mı ?

Ben şahsen bir kaç kere sohbetlere (normal sohbetlere ama öyle cemaat filan değil) gitmiş biriyim. Örneğin duaları 1000 1000 bölüşüyordu annemler mesela. Ne var bu bölüşmekte ? Gelin sizde birazcık dua alın ne kadar okuyabilecekseniz yazdırın, gönderelim bu insanlara.
Ne var bunda yani bu kadar ?
Siz benim dua okuduğumu bilseniz neeeeeeeeeee..... Bilmeseniz ne? ALLAH aşkına ya. Neyin havasını atıcaz arkadaş ... O kadar da değil yani.

Bu site dahil bütün forum sitelerinde dua bölümü vardır.Burada da insanlar eş,iş,çocuk için dua ediyor.

Ben bir şeyin peşinde değilim,kalbimi de Allah biliyor,iftiranız da size kar kalsın.

yok artık ya yok artık
bu nasıl bir taşlanmış kalp nasıl bir iktidar hırsıdır ettiğimz dualara bile laf ediyorsun :53::53: hem kimse yazmadı diyip iftira atıyor hem edilen duaya laf atıyor yani artık nasıl bir insanlık anlayışı şok oldum ya:53:

Allah sana vicdan versin ne diyim korktum ben senden :53::53:

Bu site dahil bütün forum sitelerinde dua bölümü vardır.Burada da insanlar eş,iş,çocuk için dua ediyor.

Ben bir şeyin peşinde değilim,kalbimi de Allah biliyor,iftiranız da size kar kalsın.

dua topiği olması değil mesele ,sizin orada provakatif olarak bana dua etmiyormuşum gibi cevap yazmanızdır
duamızı ederiz biz size soracak değiliz babında söylendi bu ..
birşeyin peşinde değilseniz insanları iftirayla da suçlamayın ,hakeza biz iftira nedir bilmeyiz ,onu iftira atmayı sevenler düşünsün ,bizim zihniyetimizde böyle bir şey yok ,size iyi günler :ssz:

yok artık ya yok artık
bu nasıl bir taşlanmış kalp nasıl bir iktidar hırsıdır ettiğimz dualara bile laf ediyorsun :53::53: hem kimse yazmadı diyip iftira atıyor hem edilen duaya laf atıyor yani artık nasıl bir insanlık anlayışı şok oldum ya:53:

Allah sana vicdan versin ne diyim korktum ben senden :53::53:

ne insanlığı yahu ,siz gelip de benim duama karışıp siz sanki duadan ne anlarsınız dua topiğinde yoksunuz derseniz bu cevabı alırsınız
siz ne hakla benim duama karışma hakkını kendi,nizde görüyorsunuz
asıl sizin kalpleriniz mühürlü ne desek boş ,böyle sadece onun bunun duasına karışarak kendinizi çok duacı filan mı sanıyorsunuz anlamadım ki
kimseyi itham edemezsiniz bu şekilde ,insanların ibadeti de kul ile ALLAH arasında ,kim nerde dua eder bilemezsiniz
o yüzden insanlara dua etmiyormuş gibi iftira atmak yerine kendinize gelin ..
siz benden korkmayın iftiralarınız için ALLAHtan korkun ,ben aciz bir kulum ama RABİM herşeyin en isini görüyor .

ne insanlığı yahu ,siz gelip de benim duama karışıp siz sanki duadan ne anlarsınız dua topiğinde yoksunuz derseniz bu cevabı alırsınız
asıl sizin kalpleriniz mühürlü ne desek boş ,böyle sadece onun bunun duasına karışarak kendinizi çok duacı filan mı sanıyorsunuz anlamadım ki
kimseyi itham edemezsiniz bu şekilde ,insanların ibadeti de kul ile ALLAH arasında ,kim nerde dua eder bilemezsiniz
siz benden korkmayın iftiralarınız için ALLAHtan korkun ,ben aciz bir kulum ama RABİM herşeyin en isini görüyor .

aman yok bulaşmayın siz bana hatta hiç yazmadım sayın

ben vallahi korktum sizden millet durumu kınadıgı halde 3 sayfa doldugu halde Kimse Yazmamıs diye iftira atmanızdan, çoğu kişi daha olayı bilmiyorken yaftalamalarınızdan da :18:

Son düzenleme:

Her yazışında daha bi cirkinlesiyorsun. Sen de dip yok anlaşıldı ama dur Allah askina. Artik kimseyi tahrik etme.

Gelmiş bi sürü insan yazmisken senin ima ettiğin , kimse yazmamış diyerek aklın sıra laf sokuyorsun. Yazılanlar gözüne sokulunca da kivirip belalti vuruyorsun. Ayıp be!

Son düzenleme:
kızlar Allah aşşkına uymayın konu iyice saptı..herdefasında aynı şeyi yapıyor konuyu kenidne çekmeyi başarıyor...cevap vermeyin

aman yok bulaşmayın siz bana hatta hiç yazmadım sayın

ben vallahi korktum sizden millet durumu kınadıgı halde 3 sayfa doldugu halde Kimse Yazmamıs diye iftira atmanızdan da yaftalamalarınızdan da :18:

3 sayfa ,ne büyük ..diğer konulARDAKİ sayfalar 3bin sayfa olacak nerdeyse.
siz benden korkun tabi cevap veremeyince ancak korkarsınız ..

ya hu ben daha dün gece öğrendim olayı dün gece ! cogu arkadasta bugün öğrendi daha bilmeyenler bile var.

siz ne çirkin laflar ediyorsunuz böyle? önce kimse yazmamıs dedi iftira attı sonra dua topiğini görünce nemalanmak istiyorsunuz dedi şok oldum yaa :53:

Allah ıslah etsin size vicdan versin :18:.iftiralarınızı da Allaha havale ediyorum.

Son düzenleme:
Bari bu topicte yapmasaniz.
Suan benim icimde aci var.
Yüzlerce insan zulümle asilmak isteniyor.
Aileleri cocuk cocuguda katarsan binlerce can aci cekiyor.
NE gerek var sunlara.

İnsanlara sataşmayı kendine görev edinmiş şahıslar ağızlarına dini, ,imanı, Allahı, duayı almasın mümkünse..Eğreti duruyor.
Her konuda aynı terane..

Kavga etmekten, herkese sataşmaktan başka işiniz gücünüz yok mu sizin?

Pes yahu.

dua topiği olması değil mesele ,sizin orada provakatif olarak bana dua etmiyormuşum gibi cevap yazmanızdır
duamızı ederiz biz size soracak değiliz babında söylendi bu ..
birşeyin peşinde değilseniz insanları iftirayla da suçlamayın ,hakeza biz iftira nedir bilmeyiz ,onu iftira atmayı sevenler düşünsün ,bizim zihniyetimizde böyle bir şey yok ,size iyi günler :ssz:

Kimse kimsenin duasını bilmiyorsa,sayfalar ilerlemedi diye kimseyi dua etmiyor diye suçlayamazsınız.

Kim nerde dua eder bilemezsiniz demişsiniz,kendinizle çelişiyorsunuz,bilmem farkında mısınız ?

Evet çok şükür görüyor,ben de ona sığınıyorum,kimin kalbinin mühürlü olduğunu da o daha iyi bilir.

MeysaNur Allah razı olsun senden,haberi okuyunca aklıma geldi o topiği açmak.

Selametle.

Son düzenleme:

Karnınızdaki bebenizden de mi utanmıyorsunuz böylesine nefret kusarken? Büyük laf söylerken.
Ben en çok ona şaşırıyorum. İnsan korkmaz mı ağzından büyük laflar çıkarken ?
ALLAHa emanet .

Back