• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısır 528 kişiyi ölüme mahkum etti

Bizim dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor da Başbakan yada Ahmet Davutoğlu'nun bu idam kararına karşı bi girişimleri oldu mu onu merak ediyorum?

Bu konuda sayfalar ilerlemedi cunku imzamizi attik, sosyal medyada paylastik, duamizi ettik. Buraya ne yazmamiz gerekiyordu?

Acinin uzerinden siyaset mi yapsaydik mutlu olucaktiniz?

Oyleymis ki hemen ortalik karistirip sayfa sayisini ilerlettiniz tebrikler.

Bu konuda sayfalar ilerlemedi cunku imzamizi attik, sosyal medyada paylastik, duamizi ettik. Buraya ne yazmamiz gerekiyordu?

Acinin uzerinden siyaset mi yapsaydik mutlu olucaktiniz?

Oyleymis ki hemen ortalik karistirip sayfa sayisini ilerlettiniz tebrikler.

Bende başlayayım şimdi, tecavüze uğramış çocuklar, öz evlatlar, öldürülen kadınlar hakkında açılan konularda ilerlemiyor demeye:ssz:

İman mevzusuna da girmeyelim, çok güzel bir laf vardır, parayla imanın kimde olduğu bilinmez denir.

İman Allah'la kul arasındadır, başkasına ispata gerek yok, en güvenilir şahidin biliyor olması yeterlidir:34:

Bende başlayayım şimdi, tecavüze uğramış çocuklar, öz evlatlar, öldürülen kadınlar hakkında açılan konularda ilerlemiyor demeye:ssz:

İman mevzusuna da girmeyelim, çok güzel bir laf vardır, parayla imanın kimde olduğu bilinmez denir.

İman Allah'la kul arasındadır, başkasına ispata gerek yok, en güvenilir şahidin biliyor olması yeterlidir:34:

E ben de yilmaz ozdilin muhalefet elestrisiyle ilgili konu actim. Kimse bir sey yazmiyor. Tartisicak bir sey yok cunku. O konuda hem fikiriz. Halbuki cok da guzel bir konusma ama akpliler acisindan bir eksin yok konuda :)

E ben de yilmaz ozdilin muhalefet elestrisiyle ilgili konu actim. Kimse bir sey yazmiyor. Tartisicak bir sey yok cunku. O konuda hem fikiriz. Halbuki cok da guzel bir konusma ama akpliler acisindan bir eksin yok konuda :)

Bundan sonra hepimiz yorum olmayan konularla ilgili kınamalarımızı yapalım, esefle kınayalım birbirimizi:51:

Yemek işim var, onu halledince yazına yorum yaparım, kendimi de kınıyorum hemen:ssz:

Bundan sonra hepimiz yorum olmayan konularla ilgili kınamalarımızı yapalım, esefle kınayalım birbirimizi:51:

Yemek işim var, onu halledince yazına yorum yaparım, kendimi de kınıyorum hemen:ssz:

Mune abla sen yemegini yap ben de yorum gelmeyen konularimin bir listesini cikarip bildiricem gereken yapilsin. Her konuya yorum yazip o saatte online olanlar tespit edilsin gerekli banlamayi sen yaparsin :1:

Ama mune söyle bu bugün alınan 2.günah değil midir ?Biri iftira diğeri yok ben yorum yapıldıktan sonra muhalefet için yazmışlar aslında yazmayacakmısız.Ayıp gunah yahu..İlla caps'mi paylaşalım tüm anketleri imzaladık desteğimizi verdik diye.İnsanların gözleri dönüyor çirkinleşiyor.

Dediğin gibi din ve imanın kimde oldugu bilinmez.
Ağzında olanın gönlünde olmaz.Gönlünde olanın ağzında olmaz.
Dualarımız kardeşlerimizle.:50:

Açıkçası ben girmiyorum o haberlere..açıp okumuyorum. Sabahtan beri başlıklar aktif, girmedim içeri..Kaldırmıyor sinirlerim.:50:

Medet ya Allah ım doymamış kafir kana!
Ağır gelir bu zulüm minicik yavrulara!
Zulüm terk etmiyor Biz terkettiğimizden beridir şark'ı!
Medet yarabbi yıkıldı dünyanın diğer yanı!
Şer ile işbirliği yapmış fitnenin uşakları!
Ağladıkta boşalmadı gözlerimizin pınarı!
Elden gelen susmamaktır ancak bu zulüme!
Bunca Müslüman kardeşim eziyette ise bu yalan dünya bizim neyimize!!!
Gönül parça parça oluyor cümleler diziliyor dillere!
Sen yardım eyle yarabbi yalvarırım Müslüman kardeşlerimize...

:43::43:

bir hükümet taraftarı olarak söylüyorum ben insan olan herkesin ak partili yada değil farketmez gönlünden dua ettiğine inanıyorum ordaki insanlar için.

insan olan hiç kimse kabul etmez böyle bir zulmü.

:ssz::ssz:
$Bkt2CcoIgAA3b5E.jpg

Son düzenleme:
Bildiri yayinlamak icin mecliste oylama yapilmis ama akp kurulu kabul etmemis diyor bi mv unuttum aimdi adini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah dediğin gibidir:50:
Bekleyelim, belki hükümet Mısır'la görüşüyordur, belki başka bir yol izleyeceklerdir:((

nette farklı iddialar paylaşılmıs munem başbakanın bu konuda konuşmamasıyla ilgili.
ben buraya yazmıyorum gerek yok, önemli olan oradaki insanlar için üreteceğimiz çözümler.

yoksa başka konularla olay unutulacak.

nette farklı iddialar paylaşılmıs munem başbakanın bu konuda konuşmamasıyla ilgili.
ben buraya yazmıyorum gerek yok, önemli olan oradaki insanlar için üreteceğimiz çözümler.

yoksa başka konularla olay unutulacak.

Umarım adım atılır, 528 kişiden bahsediyoruz:50: usulsüz yargılanmışlar üstelik.
Neyse bekleyip göreceğiz, umalım da kurtulsun bu insanlar:50:

Umarım adım atılır, 528 kişiden bahsediyoruz:50: usulsüz yargılanmışlar üstelik.
Neyse bekleyip göreceğiz, umalım da kurtulsun bu insanlar:50:

umarım Mune, amin inşallah :((

Back