misafirlikte ilişki ve banyo

Ayy utandirdim mi seni yazik kiyamam oysa ki utanacak daha çok şeyin vardır böyle basit şeylere niye utandin :KK70:
Haklısın utanacak daha büyük meseleler var sana utanarak bir limitimi boşa harcadım. Üzgünüm.
Örneğin seni seviyorum lafının ayıp karşılandığı toplumlarda herkesin olduğu evde sex yapmak, kondomu sıvısıyla birlikte ortalığa atmak durumu daha çok utanılası. Gerçi sen anlamazsın. Kondom var ister misin?

Ananın babanın yanında çocuklarını sevme, kız çocuğunu fazla sevme, erkeği yücelt, kanlı çarşafı sergile, sabah uyan o iş oldu diye haber ver, herkesle aynı evde sex yaşa, eskiler yaptı diye her şeyi doğru say, -halt etmiş o eskiler- sonra gel karısına seni seviyorum diyen, elini tutan adamı kına tipleri vardı ya eskiden. Onlarla aynı türden bunlar da. Kondomu oraya buraya bırak başkası görsünz eliyle atsın sizin sıvınızı ama milletin içinde duş almaya çekin, sevgini belli etmeye çekin. Aynı soyun devamı işte naparsın.
Allahım akıl fikir versin valla çok güldüm halinize be nasıl çocuk yetiştireceksiniz siz başkalarının hatalarına birlikte gülerek mi yazik valla ağlanacak halinize gülüyorsunuz Allahım yardımcınız olsun

Ananın babanın yanında çocuklarını sevme, kız çocuğunu fazla sevme, erkeği yücelt, kanlı çarşafı sergile, sabah uyan o iş oldu diye haber ver, herkesle aynı evde sex yaşa, eskiler yaptı diye her şeyi doğru say, -halt etmiş o eskiler- sonra gel karısına seni seviyorum diyen, elini tutan adamı kına tipleri vardı ya eskiden. Onlarla aynı türden bunlar da. Kondomu oraya buraya bırak başkası görsünz eliyle atsın sizin sıvınızı ama milletin içinde duş almaya çekin, sevgini belli etmeye çekin. Aynı soyun devamı işte naparsın.
Zaten ben de ona takıldım yani neden insanlar evde prezervatıfı görsün . Hadi gördüler ısrarla neden gidilir kalmaya. Eskiden fakirlik vardı , gelir seviyesi bunları gerektiriyordu ama şu an sartlar aynı mı. Ne yani ortalıkta mı çiftleşsin herkes. Herkesin evi var ayrı bir hayatı var.
Kadınlara gelmiş teyze diyor konu sahibi ne munasebet yani .

Allahım akıl fikir versin valla çok güldüm halinize be nasıl çocuk yetiştireceksiniz siz başkalarının hatalarına birlikte gülerek mi yazik valla ağlanacak halinize gülüyorsunuz Allahım yardımcınız olsun
Bil mukabele.
Emin olun sizin yetiştirmeye kapasitenizin yetmeyeceği bireyler yetiştireceğim. Gönlünüzü ferah tutun. Sabah akşam tok karnına 3 er sayfa kitap öneriyorum. İyi geceler.

Haklısın utanacak daha büyük meseleler var sana utanarak bir limitimi boşa harcadım. Üzgünüm.
Örneğin seni seviyorum lafının ayıp karşılandığı toplumlarda herkesin olduğu evde sex yapmak, kondomu sıvısıyla birlikte ortalığa atmak durumu daha çok utanılası. Gerçi sen anlamazsın. Kondom var ister misin?
Allah bildiği gibi yapsın sizi valla söyleyecek söz bulamıyorum gitte uyu dua et sonrada daha sonra da rabbimden kırdığıniz incittiginiz gönüller için af dileyin ben sizin gibi konuşmaya çalıştım olmadigim kişi haline burundum ama yok olmuyor boşa kürek çekmekten başka birşey değil.

Siz de hala ısrarla dikkat etseniz olmazdı diyorsunuz
Hata o an için oldu ve bitti demek
Siz onun üstünden benim dikkatsiz olduğuma dair patavatsız bi yorum yapıyorsunuz. Ve bu beni sinirlendiriyor .
Basınıza gelirse anlayacağınızı düşünüyorum
Çünkü mukemmeliyetci bakış açınızın bunu anlaması mümkün değil, bunu ancak basınıza gelirse anlarsınız.
Boşuna uzattık
Yasayıp görücez artık
Siz insanların hayatına ve karakterine dair yorum yaparken dikkat edersiniz ben de prezervatif çöpünü tembihlediginiz gibi hemencik toplarım . kulağıma küpe ettim . KKnın titiz mükemmel hatasız kadınları
bi kez daha hata edip buraya yazmamaya karar verdim
Siz insanların hayatına patavatsız yorumlarınızla devam edin

Insani yorum yapanlara teşekkürler
Diğer gereksiz yorumlara rağmen yazdıklarınızı okumak iyi geldi
Can sıkıcı tripli yazarlar hata nedir öğrenmeye davet ediyorum
Selamlar

Mune Mune konuyu kapatalim
üyeliğimi de iptal edin lütfen

Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.
Üyeliğinizle ilgili işlem de yapılacaktır.

Rapor edilen üyelerde hazırlıklarını tamamlasın, banlanmalar birazdan başlar.

Sevgili Mune Mune konuyu kapat lütfen rica ediyorum burda o kadar gereksiz konuşmalar var ki artık midem kaldırmıyor şimdiden teşekkür ederim ayrıca beni şikayet etmişlerdir illa ki lütfen mesaj iceriklerime bakıp öyle karar verin kimseye hakaret içerir bir cümle kullanmadım engellerseniz de siz bilirsiniz ıyi geceler.
Şu yoruma cevap vereyim, cevap hepinize gelsin, biz rapor edilen yorumlarınıza bakarız, site kurallarına uymayan bir yazıysa uyarı veririz, yorumda sorun yoksa pas geçeriz, kişisel değerlendirme yapamayız kriterimiz kurallardır, kurallar arasında polemik vb yasaklar da vardır, bir üyenin uyarı alması için illa yalnızca hakaret etmiş olması gerekmez.

Şimdi sıkı tutunsun herkes, odanın ışıklarını da kapadım çok romantik banlanmalar yaşanacak :))

Back
X