• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirliğe ne götürülür?

Ayyy ben yiyemiyorum ama bu fransız kremasıyla yapılan pastalar var yumusacık oluyor....
Fransız kremalı red velvet pastalar ay ismin asaletine bakkkk yaaa
Neyse ben mukbang izleyeyim de kendime geleyım

onlar çok guzel bence onlardan olabılır
Ya da sey ben en son san sebastian chesecake götürmüştüm tadı muhteşem

tabiki yine yiyemedim alık alık baktım orası ayrı ama ben bunlara bayılıyorum nacizane herkes de beğendi
Çocukken un kurabiyesi yiyorduk. Duruyo mu onlar ))))

Genelde tatlı yapmaya çalışırım birine giderken. Emek verip götürmek daha hoş görünüyor gibi gelir hep. Hem de daha yenilebilir.

Ben çocukken aa yedimmm duruyor tabiki ama nedense ben misafirliğe giderken yeni tadlar götürmeyi daha çok seviyorum....
Elinize sağlık, herkese afiyet olsun. Emekle yapılan hiçbirşeye asla burun kıvırmam. Tatlı hiç yemem ama temizliğinden eminsen tadarım. Ellerinize sağlık.

Elinize sağlık, herkese afiyet olsun. Emekle yapılan hiçbirşeye asla burun kıvırmam. Tatlı hiç yemem ama temizliğinden eminsen tadarım. Ellerinize sağlık.
Hahah ben yapamıyorum annem falan yapıyor ben de yardım ediyorum yanı kendım yapıyorum sayılmaz
Ama red velvet dedıgım pasta da gıda boyası var

Hahah ben yapamıyorum annem falan yapıyor ben de yardım ediyorum yanı kendım yapıyorum sayılmaz
Ama red velvet dedıgım pasta da gıda boyası var
Benim oğlanın doğumgününe kek birşey yapmam lazim. Okulda pasta kabul edilmiyor, ve ben yapacağım kara kara düşünüyorum. Yapanlar varmış ama itimat edemedim. Şekerleme yesinler istemiyorum. Konu sahibinden özür dilerim.

Yaş pasta kabul edilmiyor dımı
Yaş pasta gıbı olam rulo pasta tarifleri var dogumgunu pastası gıbı oluyor bence

Yaş pasta kabul edilmiyor dımı
Yaş pasta gıbı olam rulo pasta tarifleri var dogumgunu pastası gıbı oluyor bence
Hazır birşey kullanılmıyor. 4 yaşında zaten kullanmadım. o yüzden ilk doğumgünü olacak arkadaşlarıyla pasta görünce kaçıyor çocuk.

Hazır birşey kullanılmıyor. 4 yaşında zaten kullanmadım. o yüzden ilk doğumgünü olacak arkadaşlarıyla pasta görünce kaçıyor çocuk.
Zaten o pastada hazır bir sey yok pandispanyasını da kendınız yapıyorsunuz kremasını da

Ben yemek yaparım ama o konuya giremiyorum. Kendime bir bu konuda itimadım yok. Ilk kez yapacaksam risk alamam. Oğlak burcuyum)))
Benim yrimw
Bebişiniz içinnnn ♥
Az kaldı zaten. Hijyen konusunda endişe ermeyeceğim biri olsa inanın maddi tarafında değilim. Bana böyle birini bulun nolur. Ellerini yıkasın, üzerinden tadına bakmasın.

Eger aileler ise bende acikcasi buzdolabina alisveris yaparim cocuklu evlere bilhassa temel gida candir ♡ alamayacagindan degil icimden geliyor.

Evine ilk kez gideceksem mutfakta kullanilan esyalari cok severim her kadin sever şık bir sey alirim degisim kartini da atarim icine.

Tatlı, çayın yanına bir şeyler kuru pasta yaş pasta tarzı, çiğ köfte, meyve, içecek

Back
X