• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirinizin buzdolabınızı sizden izinsiz açmasi sizi rahatsiz eder mi bide dolaplar daki esyalarinizı kullanması izinsiz sekilde

Kim olduğuna bağlı. Alakasız biri dolabı açmaz ama açarsa tabi ki bozulurum.
1 yıllık arkadaşım yaptı çok rahatsız edici buldum herşeyi karıştırdı hiç izin almadan birşeyler falan koydu ve hani yeni barismistik 5 ay falan kustuk dolapları falan açtı birşeyler kullandı ve rahatszi oldum eve geçmesine yasak koydum haklı değil miyim bide gördüğü her şeyi kendisine istiyor

Sizi rahatsız eder mi
Misafir kim ? Benim bu rahatlıkta olan 2 arkadaşım var istediklerini yapabilirler , onun dışında evimde dolap açacak samimiyette kimsem yok. Ha açarsa da tepki vermem en fazla ne lazımdı ben sana ayarlayayim derim.

1 yıllık arkadaşım yaptı çok rahatsız edici buldum herşeyi karıştırdı hiç izin almadan birşeyler falan koydu ve hani yeni barismistik 5 ay falan kustuk dolapları falan açtı birşeyler kullandı ve rahatszi oldum eve geçmesine yasak koydum haklı değil miyim bide gördüğü her şeyi kendisine istiyor
En sevmediğim insan tipi. Aşırı rahat ve yüzsüz olanlar.

Misafir kim ? Benim bu rahatlıkta olan 2 arkadaşım var istediklerini yapabilirler , onun dışında evimde dolap açacak samimiyette kimsem yok. Ha açarsa da tepki vermem en fazla ne lazımdı ben sana ayarlayayim derim.
Ya bendede çok samimi olduvum insanların açmasından rahatsız olmam yeni baristihim bir kız var geldi bizim eve buzdulabindan benden habersiz birşey çıkardı sofra kurdu kendine kahvesini falan yaptı dolaplarimi falan karıştırdı birşeyler istedi ve çok rahatsız oldum onun rahatlığından 1 yıllık arkadaşım 5 aydır kustuk

Ya bendede çok samimi olduvum insanların açmasından rahatsız olmam yeni baristihim bir kız var geldi bizim eve buzdulabindan benden habersiz birşey çıkardı sofra kurdu kendine kahvesini falan yaptı dolaplarimi falan karıştırdı birşeyler istedi ve çok rahatsız oldum onun rahatlığından 1 yıllık arkadaşım 5 aydır kustuk
Huyu böyledir muhabbeti kes eve davet etme sana uymuyorsa

Misafirin ilk gelişinde dolabımı açıp eşyalarımı izinsiz alması benim cinnet sebebimdir.
İlk gelişi olmasa bile müsade istemeden açarsa-alırsa yine cinnet sebebimdir.
Kardeşim, annem, kayınvalidem haricinde kimse müsade istemeden hareket edemez benim evimde.

Teyzelerimle çok yakınım keza yengelerimle de.Hiçbirinin dolabını izinsiz açmadım utanırım öyle.Onlar da bizim dolaplarımızı karıştırmazlar bu bence bir saygısızlık.

Anca yemek yaparız beraber mutfağa gireriz o zaman açılır sebze meyve vs. almak için açarlar.

Back