Misafirden nefret ettim artık ( kocamın bitmek bilmeyen akrabaları)

Biz demiyoruz hiç onlarla biyere gidelim diye ben istemediğim için
Reddettiğimiz de oluyo ama pes etmiyolar bezen bana sormadan kabul ettiğide oluyo

Sorun eşinizde.. o istemese pekala hayır diyebilir. Karşınıza alın ve ciddi birşekilde konuşun. Boş beleşler demekki hepsi çalışıp yorulsalar bu misafirliğe vakit kalmaz kafamı dinliyip dinleneyim modunda olurlar. Bu düzene baştan uymayacaktınız. Yapmak istemediğiniz bir şeyi yapıyorsanız zorlaa yapıyorsanız yönetiliyorsunuz demektir sizi yöneten de eşiniz. O insanların bi suçu yok.

Eşim de tayine kendi memleketini yazacak korkuyorum böyle olsun ama ben kovarım evden sağım solum belli olmaz ha

Eşimin akrabaları da öyle bir akşam beş karış suratla açtım kapıyı, bebeğimi de alıp yatak odasına gittim çay servisinde binlr defa çay verdim sonrasında eşim kırk defa seslenene kadar da çıkmadım odadan şimdi küsmüş paşazadeler afra tafta yapıp dedikodu ediyorlarmış orada burada. Etsinler etsinler diğerleri ders alıp gelmez belki dedim. Sizi çok iyi anlıyorum inanın bunlara yüz vermeyecek tersleyecek geldiklerine bin pişman edeceksiniz diğer türlü akillanmazlar. Aslında eşlerimizde problem var onlar bizi anlasa set çeker, engel olurlar. Ama yemeği hazırlayan çayın yanına ikramlık düşünen onlar olmadığı için sıkıntı yok. Ben sırf bu konu yüzünden sürekli tartışıyorum eşimle. Bir haftadır küsüz bu konu sebebiyle mesela

İnsanlarda anlayış kalmamış eşini ikna edersen herşey çözülür gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…