• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirden nefret ettim artık ( kocamın bitmek bilmeyen akrabaları)

Siz hiç gidelim demiyor musunuz?onlar cagırır ama sız de gitmezsenız ..bır ıki kez bir daha cagırmazlar .
Biz öyle yaptık ne oldu bize soguk davrandılar ..samımı ılıskı bıttı.bence çok da güzel oldu .
Biz demiyoruz hiç onlarla biyere gidelim diye ben istemediğim için
Reddettiğimiz de oluyo ama pes etmiyolar bezen bana sormadan kabul ettiğide oluyo

Sorun eşinizde.. o istemese pekala hayır diyebilir. Karşınıza alın ve ciddi birşekilde konuşun. Boş beleşler demekki hepsi çalışıp yorulsalar bu misafirliğe vakit kalmaz kafamı dinliyip dinleneyim modunda olurlar. Bu düzene baştan uymayacaktınız. Yapmak istemediğiniz bir şeyi yapıyorsanız zorlaa yapıyorsanız yönetiliyorsunuz demektir sizi yöneten de eşiniz. O insanların bi suçu yok.

Eşim de tayine kendi memleketini yazacak korkuyorum böyle olsun ama ben kovarım evden 😅 sağım solum belli olmaz ha 😅😅😅

Eşimin akrabaları da öyle bir akşam beş karış suratla açtım kapıyı, bebeğimi de alıp yatak odasına gittim çay servisinde binlr defa çay verdim sonrasında eşim kırk defa seslenene kadar da çıkmadım odadan şimdi küsmüş paşazadeler afra tafta yapıp dedikodu ediyorlarmış orada burada. Etsinler etsinler diğerleri ders alıp gelmez belki dedim. Sizi çok iyi anlıyorum inanın bunlara yüz vermeyecek tersleyecek geldiklerine bin pişman edeceksiniz diğer türlü akillanmazlar. Aslında eşlerimizde problem var onlar bizi anlasa set çeker, engel olurlar. Ama yemeği hazırlayan çayın yanına ikramlık düşünen onlar olmadığı için sıkıntı yok. Ben sırf bu konu yüzünden sürekli tartışıyorum eşimle. Bir haftadır küsüz bu konu sebebiyle mesela

Misafiri seven ben artık nefret ettim evimde bi gün rahat oturamadım yakamızdan düşmüyolar ya düşmüyolar
Benimkide pek meraklı gelip gitsinler diye ne bizi çağırmaları duruyo ne gelmek istemeleri duruyo
yahu ben daha 27 yaşındayım eğleneceğim yerde bunun akrabalarıla uğraşıyorum 40 yaş üstüler bide en küçükleri benden 10 yaş büyük
Ameliyat olurlar bizde kalırlar bizde yeyip içerler
Yok memleketten gelirler bizde kalırlar
Evime yeni taşındım 1 hafta olmuş bna kalmaya geldiler memleketten düşünebiliyomusunuz gezmeye
Ben milletle ugraşmak zorundamıym ya kuzenleri biyere gider x bizi şuraya götr bizi buraya götr
Bunların yüzünden insanlardan nefret ettim
Kocamın yüzünede söylüyorum istemiyorum ben 50 yaşında değilim misafirle uğraşıyım diyorum
Senin akrablarınada sanada başlarım dedim artık
Ben hiç gelmesin gitmesin kimse demiyorum ama şimdi diyorum hiç gelmesinler
Aniden biri çıkıyo haydaa ben bi telaşe yemek hazırlıyorum söylüyorum getirme buraya ben uğraşamam kimseyle diye bazen mecbur kalıyo
Kendisi pek bi seviyor misafir yardım da ediyo yemeklerin çoğunu kendi yapıyo
Birilerini çağırmamaya dikkt ediyo arada laf sokarak ama onlar düşmüyo yakamızdan düşmüyolar hastayım diyorum yine kurtulamıyorum azcık yatta öyle gelin diyolar ama gitmiyoruz tabi ki
Ayy içimi döktüm çok bunaldım 😒 devrik cümleler varsa affola sinirle yazdım vallahi
İnsanlarda anlayış kalmamış eşini ikna edersen herşey çözülür gibi.

Back