Misafirden nefret ettim artık ( kocamın bitmek bilmeyen akrabaları)

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.709
133
32
Misafiri seven ben artık nefret ettim evimde bi gün rahat oturamadım yakamızdan düşmüyolar ya düşmüyolar
Benimkide pek meraklı gelip gitsinler diye ne bizi çağırmaları duruyo ne gelmek istemeleri duruyo
yahu ben daha 27 yaşındayım eğleneceğim yerde bunun akrabalarıla uğraşıyorum 40 yaş üstüler bide en küçükleri benden 10 yaş büyük
Ameliyat olurlar bizde kalırlar bizde yeyip içerler
Yok memleketten gelirler bizde kalırlar
Evime yeni taşındım 1 hafta olmuş bna kalmaya geldiler memleketten düşünebiliyomusunuz gezmeye
Ben milletle ugraşmak zorundamıym ya kuzenleri biyere gider x bizi şuraya götr bizi buraya götr
Bunların yüzünden insanlardan nefret ettim
Kocamın yüzünede söylüyorum istemiyorum ben 50 yaşında değilim misafirle uğraşıyım diyorum
Senin akrablarınada sanada başlarım dedim artık
Ben hiç gelmesin gitmesin kimse demiyorum ama şimdi diyorum hiç gelmesinler
Aniden biri çıkıyo haydaa ben bi telaşe yemek hazırlıyorum söylüyorum getirme buraya ben uğraşamam kimseyle diye bazen mecbur kalıyo
Kendisi pek bi seviyor misafir yardım da ediyo yemeklerin çoğunu kendi yapıyo
Birilerini çağırmamaya dikkt ediyo arada laf sokarak ama onlar düşmüyo yakamızdan düşmüyolar hastayım diyorum yine kurtulamıyorum azcık yatta öyle gelin diyolar ama gitmiyoruz tabi ki
Ayy içimi döktüm çok bunaldım devrik cümleler varsa affola sinirle yazdım vallahi

Yemek yapmayın.
Temzilik yapmayın, hizmet etmeyin.
Oturun saatlerce telefonunuzla oynayın, odanıza kapanın.
Kısacası onlara misafir gibi değil evden biri gibi davranın.
Böyle görgüsüzlere böyle muamele.

Küslük olmadan anlayacaklarını zannetmem
Bızımkıler kendi aralarında küstüler..hiç sevinecegım aklıma gelmezdi ama bana yaradı..rahatım.
Çat kapı evın onundelerdı..
Yatıya kalmaları daha sınır bozucu..her zaman olmaz yani.
Sizin de kurtulmak için köprüleri yıkmanız gerekıyor

Bir bardak çay bile verme. Bir şey ikram etmedin dediklerinde “sizinki artık misafirlik değil, evin halkı gibi oldunuz, mutfak orada buyrun “ dersin. Sonra da “bu kadar kalabalığı kaldıramıyorum” deyip geçin odanıza yatın. Ne hadsiz insanlar var

Ahh keşke küsseler İstanbul da oturuyoruz burda ayrı memleketimizde ayrılar 3 ay sonra geri memlekete taşınacaz orda da kurtuluş yok kndi kndilerine plan yapıyolar şuraya gidelim buraya gidelim sanki ben kocamla çocugumla gitmeyi bilmiyorum

Aklıma gelmiyo değil terbiyemi bozmak istemiyorum zaten geldiklerinde pek fazla muhattap olmuyorum daha doğrusu o yaşta birileriyle ne konuşabilirim ki ben susuyorum hep insan der bu kız acaba bizi istemiyormu ki ondan mı muhabbet etmiyo der

Ben misafir severim ama her gün hele ki kalmalı hiç istemem.
Zorunlu olmadığı sürece kalın da demeyiz,işin suyunu çıkarana da rest çekeriz.
Mesafe iyidir,eşinize öğretin,geç olmadan.

Sizde dogru durust agirlamayin, bir telaş yemek filan yapmayin kendi utansin eşiniz.

Sorma vallahi ya ben kndi evime zor yetişiyorum

İnsanlar oğullarını evlendirince kendi eviymiş gibi istediği gibi gidip kalmayı yiyip içmeyi hak görüyo kendinde.
Herşeyin bi adabı var ama işte anlamayana nasıl anlatcan.

Ben olsam sürekli geliyorlarsa hizmet falan etmem. Ve kocamla da büyük kavga ederdim bu durumda benım dedigimi yapana kadar. Kimseyi sürekli agırlamak zorunda degilsiniz.

Ben misafir severim ama her gün hele ki kalmalı hiç istemem.
Zorunlu olmadığı sürece kalın da demeyiz,işin suyunu çıkarana da rest çekeriz.
Mesafe iyidir,eşinize öğretin,geç olmadan.
Öğretmeye çalışıyorum ama onun gözünde ben misafir sevmeyen biriyim hiç sorun değil böyle algılaması sevmiyorum evet söylüyorum da herşeyin bi sınırı var herşeyin bi düzeni adabı var herkesin evi ocagı var bu bu şekilde olmaz diyorum istemeyerekte olsa reddediyo işte bazen

Siz hiç gidelim demiyor musunuz?onlar cagırır ama sız de gitmezsenız ..bır ıki kez bir daha cagırmazlar .
Biz öyle yaptık ne oldu bize soguk davrandılar ..samımı ılıskı bıttı.bence çok da güzel oldu .

Doğrudur.
Zaten bu kadar abartılı misafiri kim sever ki?
Misafire kızmayın,onlara yüz veren eş ile çözün problemi.

Sizde dogru durust agirlamayin, bir telaş yemek filan yapmayin kendi utansin eşiniz.
Ben diyorum zaten ben yapamam bişy çağrdıysan kendin yap diyorum kendisi yapıyo İnanın geldiklerinde de gittiğimizde de biş sormayınca konuşmuyorum bile ya yine de kurtulamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…