- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.709
- 133
- 32
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Ben söylenmesem her gelmelerinde kabul edecek her çağırmalarında gidecek arada bahane buluyoruz işteHergün hergün de çekilmez."Bugün müsait değiliz "cümlesini kullanmasını öneririm eşinize.
Ahh keşke küsseler İstanbul da oturuyoruz burda ayrı memleketimizde ayrılar 3 ay sonra geri memlekete taşınacaz orda da kurtuluş yok kndi kndilerine plan yapıyolar şuraya gidelim buraya gidelim sanki ben kocamla çocugumla gitmeyi bilmiyorumKüslük olmadan anlayacaklarını zannetmem
Bızımkıler kendi aralarında küstüler..hiç sevinecegım aklıma gelmezdi ama bana yaradı..rahatım.
Çat kapı evın onundelerdı..
Yatıya kalmaları daha sınır bozucu..her zaman olmaz yani.
Sizin de kurtulmak için köprüleri yıkmanız gerekıyor
Aklıma gelmiyo değil terbiyemi bozmak istemiyorum zaten geldiklerinde pek fazla muhattap olmuyorum daha doğrusu o yaşta birileriyle ne konuşabilirim ki ben susuyorum hep insan der bu kız acaba bizi istemiyormu ki ondan mı muhabbet etmiyo derBir bardak çay bile verme. Bir şey ikram etmedin dediklerinde “sizinki artık misafirlik değil, evin halkı gibi oldunuz, mutfak orada buyrun “ dersin. Sonra da “bu kadar kalabalığı kaldıramıyorum” deyip geçin odanıza yatın. Ne hadsiz insanlar var
Sorma vallahi ya ben kndi evime zor yetişiyorumSanki millete hizmet etmeye evlendik..
Sorma vallahi ya ben kndi evime zor yetişiyorum
Öğretmeye çalışıyorum ama onun gözünde ben misafir sevmeyen biriyim hiç sorun değil böyle algılaması sevmiyorum evet söylüyorum da herşeyin bi sınırı var herşeyin bi düzeni adabı var herkesin evi ocagı var bu bu şekilde olmaz diyorum istemeyerekte olsa reddediyo işte bazenBen misafir severim ama her gün hele ki kalmalı hiç istemem.
Zorunlu olmadığı sürece kalın da demeyiz,işin suyunu çıkarana da rest çekeriz.
Mesafe iyidir,eşinize öğretin,geç olmadan.
Siz hiç gidelim demiyor musunuz?onlar cagırır ama sız de gitmezsenız ..bır ıki kez bir daha cagırmazlar .Ahh keşke küsseler İstanbul da oturuyoruz burda ayrı memleketimizde ayrılar 3 ay sonra geri memlekete taşınacaz orda da kurtuluş yok kndi kndilerine plan yapıyolar şuraya gidelim buraya gidelim sanki ben kocamla çocugumla gitmeyi bilmiyorum
HAKlısınızİnsanlar oğullarını evlendirince kendi eviymiş gibi istediği gibi gidip kalmayı yiyip içmeyi hak görüyo kendinde.
Herşeyin bi adabı var ama işte anlamayana nasıl anlatcan.
Doğrudur.Öğretmeye çalışıyorum ama onun gözünde ben misafir sevmeyen biriyim hiç sorun değil böyle algılaması sevmiyorum evet söylüyorum da herşeyin bi sınırı var herşeyin bi düzeni adabı var herkesin evi ocagı var bu bu şekilde olmaz diyorum istemeyerekte olsa reddediyo işte bazen
Ben diyorum zaten ben yapamam bişy çağrdıysan kendin yap diyorum kendisi yapıyoSizde dogru durust agirlamayin, bir telaş yemek filan yapmayin kendi utansin eşiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?