- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Sadece iclerinden 2 kisi yardim ediyor.zaten oda ayri konu.yemek kurulur toplanir elini surmeyenlerde var.Beyler için sorun yok. İşleri bayanları üzerine yıkıp kendileri yaylana yaylana sohbet ediyorlar tabiki..
Bayanlar da mı yardım etmiyor?
Sadece iclerinden 2 kisi yardim ediyor.zaten oda ayri konu.yemek kurulur toplanir elini surmeyenlerde var.
Misafir degil sorunum..ben agirlamaktan bisey anlayamiyorum
Esime soyledim.tabi oda hak veriyor..Hmm. Şimdi gözümün önüne geldi de, cidden çok fena. Kuzum öncelikle eşinle konuş, tamam iyi hoş insanlardan yana bri sıkıntın yokmuş ama yoruluyorsun. İnsanın yaptığı şey zevk vermiyorsa angarya olur, zulüm olur. Eğer eşinde sana destek olursa beraber bir bahane uydurursunuz olmadı. Mesela bugün silent rahatsız, yok annesi gelicek, başka planımız var vs gibi? Ayakları kesilebilir belki böylece.
Nereye kadar diyecegim...valla sikici bi durum.cok yakinlar.eslerde iyi.ayni sistemi kendileride yapiyor.Offf 3 öğun yemek +çay + ikramlık + BULAŞIKKK
evde yokum dee
Mangal mi:)8 çift olsanız ve her hafta toplansaniz bile sıra 2 ayda bir gelir size...
Sabah kahvaltiyi onlar gelmeden hazırlayın
Öğle Yemeği için dışarıdan sipariş verin
Aksam da mangal salata kola
Bitti gitti
Diğer günlerde de atın bacak bacak üstüne keyfinize bakın
Offf ben bile daraldimSadece iclerinden 2 kisi yardim ediyor.zaten oda ayri konu.yemek kurulur toplanir elini surmeyenlerde var.
Misafir degil sorunum..ben agirlamaktan bisey anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?