sodalı börek yapabilirisin bekledikçe güzelişiyor internete bir sürü tarifleri var bir bakınkızlar merhaba,
Cumartesi misafirm gelecek. Cumadan işlerımın cogunu halletmek istiyorum. Peynırlı börek yapmayı düşünüyorum. Hanı bir gün önceden yapılıp buzdolabında bekletılıyor ya.
Annem okadar uzun beklemez diyor
Yani cuma 3 te yapsam, cumartesı aksam 6 da pişireceğim.
Siz bu sekılde önceden borek yapıyor musunuz? Yapıyorsanız nasıl oluyor? Tarıf verır mısınız?
Not: cok becerıklı sayılmam anlamıyrm bu işlerden pek :)
kızlar merhaba,
Cumartesi misafirm gelecek. Cumadan işlerımın cogunu halletmek istiyorum. Peynırlı börek yapmayı düşünüyorum. Hanı bir gün önceden yapılıp buzdolabında bekletılıyor ya.
Annem okadar uzun beklemez diyor
Yani cuma 3 te yapsam, cumartesı aksam 6 da pişireceğim.
Siz bu sekılde önceden borek yapıyor musunuz? Yapıyorsanız nasıl oluyor? Tarıf verır mısınız?
Not: cok becerıklı sayılmam anlamıyrm bu işlerden pek :)
Ikı kucuk cocugum var cnm ondan telas eıdyrm aslında :)Peynirli börek o kadar beklememeli bence ama yaparken harcina soda katin cok guzel oluyor.
Cumartesi sabahtan yaparsaniz iyi olur cok zahmetli bir sey degil zaten hazir yufkadan yapacaksaniz.
Haklısınız onu hesaba katamadim:)Ikı kucuk cocugum var cnm ondan telas eıdyrm aslında :)
Afıyet olsun kuzuŞuan dün hazırlanıp bugün pişirilen peynirli börek yiyorum, gayet mikemmel
Masalalh :)Ben ki elde açarım her türlü böreği hazır yufkayı çok nadir alan birym ama birgün önce den yaplnc inan eldə açılmış gibi çok lezzetli oluyor susam çörek otu serpstr birde kalan sosu en üste de güzelce yay inan süper olur
Annemde oyle dedı bana :SBence cumartesi sabah erkenden kalkıp yapın, dolaba atın. Bir gün önceden beklerse bozulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?