Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cayyolu subesi, biz seviyoruz ama onlar sevemediler
Muslum usta’ya goturup kusnemeyi dayarim bi dahakine bir de oyle deneriz .
Tatli isi muallakta galiba, kunefe degisik olabilir ama iyisini bulmak gerek Ankara’da cok iyi yer var mi bilmiyorum. Hatun vejetaryen olmasa raki kebap yapardiniz
Cayyolu subesi, biz seviyoruz ama onlar sevemediler
Muslum usta’ya goturup kusnemeyi dayarim bi dahakine bir de oyle deneriz .
Tatli isi muallakta galiba, kunefe degisik olabilir ama iyisini bulmak gerek Ankara’da cok iyi yer var mi bilmiyorum. Hatun vejetaryen olmasa raki kebap yapardiniz
Hattena var künefesi efsane bence denemediysen muhakkak dene :) Ben Günaydın'ın Panora'daki şubesine gittim pek sevemedim. Armada'daki daha iyi demişlerdi denemedim ama. Bak Müslüm'e de ben gitmedim. Erkek arkadaşımla gidecek mekan da bulamıyoruz artık ya her yeri tükettik. Kız için de uygun yer bulmakta zorlanıyoruz, klasik kafeye götürsek her yer aynı zaten. İlla dışarıya gidersek de Aspava'da peynirli pide yesin ne yapalım
Hattena var künefesi efsane bence denemediysen muhakkak dene :) Ben Günaydın'ın Panora'daki şubesine gittim pek sevemedim. Armada'daki daha iyi demişlerdi denemedim ama. Bak Müslüm'e de ben gitmedim. Erkek arkadaşımla gidecek mekan da bulamıyoruz artık ya her yeri tükettik. Kız için de uygun yer bulmakta zorlanıyoruz, klasik kafeye götürsek her yer aynı zaten. İlla dışarıya gidersek de Aspava'da peynirli pide yesin ne yapalım
Avm’deki gunaydinlarla restoranlarinin alakasi yok deneyin cayyolu subesini, hem nezih hem şık hem de bol kebap, meze ve raki seviosan ideal . Ust kat steak alt kat kebap konseptinde kocaman mekan . Hattena’yi duyduM ancak gitmedim. Cok reklam yapioruz ozelden yazarim bikac yer oneririm Misafirler gidince anlat merakla bekliyorum :)