- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 31
Bu benceLinense baktım hep çiçekli ürünler var :/ malesef
lucky art olarak aşağıdaki modeli begendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu benceLinense baktım hep çiçekli ürünler var :/ malesef
lucky art olarak aşağıdaki modeli begendim
Ve bupeki sizce bu nasıl misafir yemek takımı için?
en guzeli işte bende öyle istiyorum.. siz kalabalıksınız bilirsiniz ne kadr alacagınızı.. 12 kişilik 2 tk oluyo yani aslında tamamlıyosun hepsi bu 6+6 *2 modellerını gönderebilir misin?Ben 12 kişilik iki takım aldım kalabalık bi aileyiz hem de uzun yıllar takım bozulmaz . Bende salata tabakları yok porselen tencere vs almadım. Açıkçası misafir için farklı takım da mantıklı gelmiyor . Öyle ayrı takım almadım ben neyde yiyorsam gelenim gidenim de onda yiyor
nasıl yani zaten o eski modelikinci cok hoşuma gitti ama bir kaç sene sonra nasıl olur onu bilmiyorum..
mermer görunumlu
Evet iki alıntıladığım çok güzel aslında spor yemek takımları zaten hoş duruyor spor takım alın bence tabi eviniz mutfağınız spor mu nasıl bilmiyoruz amamermer görunumlu
kesinlkle evim spor olacak canım.. ben spor sevıyorum çünkü.. fazla esyayı sevmediğimden. .Evet iki alıntıladığım çok güzel aslında spor yemek takımları zaten hoş duruyor spor takım alın bence tabi eviniz mutfağınız spor mu nasıl bilmiyoruz ama
Bence mermer yada çizgili olanbi ara bunu begendım hatta model olarak ayırdım kenara ama mavi çıkarmı makınede bilemedm arastırmam gerek.. ev mobilya rengime göre..
begendıklerımı şimddien ayırıyorum zaten resım model olarak.. evıme göre alacağım.. benm konseptıme uygun olanı istıyorum..Bence mermer yada çizgili olan
Koyu renk cok kotuu ya...peki sizce bu nasıl misafir yemek takımı için?
senin begendıklerın var mı önerebileceğin. .Koyu renk cok kotuu ya...
Çok takip etmediğim için.nasıl yani zaten o eski model
anladım gösteriş benden çok uzak malesef :/Ben sade ve gosterisli severim.. beyazdan sasma bence
ahhh bulabilsemÇok takip etmediğim için.
Hoş duruyor ama bir kaç sene sonra demode olur mu bilemem demek istemiştim ki eski modelmiş zaten.
Hem şık hem sade hem de spor bir takım tercih et.
Düz beyaz mı matıklı ama banada olmaz dediler çok sadeymiş misafir için neymiş o öyle halbuki gayet hem spor hem klasık ohhhh çatal kaşık bıçak takımını da nasıl kombinledinTel sarji bittik o yuzden aydinlik dgl beyaz kare takim