- 13 Kasım 2019
- 6.281
- 13.196
Yazlık bir ilçede kış yaz oturmak için yeni bir eve taşındık. Ev 2katlı 2. katta yatak odaları var en üstte de bir çatı katı var (geniş tek oda) Sorun şu ki alt kat açık plan (oda yok) ve kedilerim alt katın balkonundan bahçeye kaçıyorlar, (dışarısı güvenli değil diye denetimsiz bırakmıyoruz). Eşim bu yüzden balkonu kapatmak istedi ama ben kapattırmadım çünkü yazlık yer ve tek balkon var, açık havada oturmak ister insan. Ancak balkon kapılarına tel yaptırdık. Girip çıkarken kedileri balkona kaçırmamaya çalışıyoruz. Biz dikkat ederiz misafir gelince de kedileri üst kata çıkartırız dedim eşime (üst katı kediler çok seviyorlar). Şimdi bayram tatilinde 9 günlüğüne misafirlerimiz gelecek. Kayınvalidem (yaşlı), görümcem, onun kızı ve bir de görümcemin arkadaşları epey kalabalık geliyorlar. Böyle olunca biz çatı katındaki odada da misafir yatıracağız. Eşim evin en küçük odasını çalışma odası yaptı. Tüm yatak odaları dolu, salonda da yatan olacak. Tek boş yer o minicik çalışma odası. Kedileri o çalışma odasına kapatırsam çok sıkılacaklar psikolojileri bozulacak, bir de bir tanesi sürekli miyavlıyor, kayınvalidemi uyutmayacak. Kedilerimin psikolojisi çok bozulur mu? Ne yapmam gerek? çözüm bulamadım.