misafir geleceğinde telaş basan varmı aranızda???

Yalniz degilmisim sevindim valla
Takinti iste ya napalim orya girer burayi görür diye ille her yer dip kose temizlenecek, ya yetmezse diye dunya kadar ikram yapilacak, 3 de 1 i bile fazla gelecek, kalani evde 1 hafta yenecek yoksa rahat edemiyorum

Hahhahaha valla esim deli oluyo artik. Seni psikologa goturcem sen normal degilsin diyo Kimseyi davet etmek istemiyorm senin yuzunden bir hafta yatiyon yorgunluktan diyo.ayyy napiyim ya can cikar huy cikmazBu halimin sebebi anneme burdan selamlarimi yollarim

Aaa benim annem hic oyle degildir, misafir gelmeden 10 dk evi toplar, genelde disardan biseyler soyler, yemege geleceklerse terasta mangal yakar, ben kime cektiysem :)

Annemde böyle bize de çektirir bazen :) ya şöyle düşün diyeceğim düşünsen de düşünmesen de bi faydası olmıcak.yani icraata dönüştürmüyorsan.bulacak olan kusur da bulur.düşününce pek engellenmiyor.

ayyy sankı benı anlatmısssın
demekkı böyle olan bi ben değilmişim
ogece dusunmekten zor uyurumm
erkenden kalkarımm
misafir gidince bi ohhh cekerimm
iyi güzel ağırladım dıyeeee
çözüm varsa bende böyle telaşlı olmasam keşke

Bende oyleyim. Esimin arkadasi ve esi ilk kez gelecklerdi bize. Ayy ben bi hafta bayram temizlgi gibi temzlk yaptm yemekler borekler alisverisler. Esim de diyo arayp diycm gelmeyin bu beni batirdi oldum gulmektn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…