- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Ben varrıımnmmmmm!
Öyle bir panik yapıyorum kü yoğurt çorbasına pürinç koymayı bile unutuyorum düşünün artık
aynı ben yaa aynı ben yeminle...nolacak halimiz böyle bilmiyorum...
bazıları için misafirlik monoton sıradan klasik bir şey iken, benim için devlet meselesi mübarek
Bi de kizimin dogum gunu hazirliklarini düşün, korkuyorum hayatim dogum gunu hazirligi yaparken sona erecek diyesanirsin ingiliz kraliyet ailesi davet veriyor da onun hazirligi
Ben degismek rahatlamak istiyorum ama yok benimki mumkun degil, zaten takintili bir tipim, boyle idare ediyorum kendimi
Bunu sofrada misafirin farketmeside ayrı bi rezillikti tabi
hahahahaaaa buna çok güldüm, sen benden de betermişsin
bende birkeresinde revani yaptım yemeğin arkasına diye misafir gelecekti, irmik koymayı unutmuşum inanabiliyormusun, irmiksiz revani ne demek yaarezalet...
sordular bunda irmik yokmu diye, valla unutmuşum gülmeyin kızlar dedim.. ama güzel olmuştu normal tatlı gibi yendi
olmuyor canım hiç değişmiyor bu huy.. bununla yaşamaya alışmak lazım... keşke misafir çok önceden haber etse razıyım yorulmaya... ama son dakka misafirlikleri beni kalpten götürecek birgün...
Ne yaparsan yap canim ama misafirinin ustune cok dusme onuda ye bunuda ye tarzinda. Insan cok rahatsiz oluyor o zaman.
işt elde olan bir şey değil o.. içimi sıkıyor bişey sürekli dürtüklüyor şunu da yap bunu da yap diye hastalık gibi bişey belki de...
aynısı başımıza geldi geçenlerde, akşam üzeri eşim bi arkadaşıyla karşılaşmış, eve gelince anlatıyordu, işte şunu gördüm yolda lafladık falan dedi, eee davet etseydin akşam gelin diye dedim, aman sen şimdi zilleri takınırsın diye gözüm yemedi diyor
aynen başka zaman mis gibi olan yemekler misafir geleceğinde berbat olur...
artık delir delirebildiğin kadar...
Misafir sevmem. Neden? Çünkü kendimi bildim bileli eve ne zaman misafir gelecek olsa annemi bir telaş sarardı, bizi bozulacak diye koltuklara falan oturtmazdı. Sürekli azar işitirdik. Titiz de bir kadın.. İşte bu yüzden sanırım psikolojik olarak etkilendim ve misafiri bırakın sevmeyi nefret eder oldum. Misafir gelecek dendi mi bütün sinirlerim tepeme çıkıyor. Gel gör ki annem de babam da misafir aşığı insanlar..
Pilavda bi olcum var esimle 2mize gore yaptığım o olcu guzel tutuyo diye bi iftara gelecek misafirlerime o olcuyle 4 kere pilav yaptigimi bilirim hala aklima geldikce guluyorum
Ben şu an yalnız yaşıyorum uzakta, burda misafir gelebilecek kimsem yok zaten ama ileride cidden nasıl olacak diye kara kara düşünüyorumpeki senin evine misafir geleceğinde napıyorsun canım? kabul etmiyormusun...?
misafir illa ki hayatımızda olacak, ... sen annenden dolayı biraz nefret etmişsin ama seversin belki kendi evinde ağırladıktan sonra.. haliyle annen gibi yapmazsın...
ben de varım herşeyim berbat oluyor o gün en güzel yaptığım kek bile en kötü oluyor
Ben şu an yalnız yaşıyorum uzakta, burda misafir gelebilecek kimsem yok zaten ama ileride cidden nasıl olacak diye kara kara düşünüyorum
benimki kabarıyor ama içi pişmiyor o gün, o yüzden yanıyor illa bi tarafıaynen benimde, başka zaman tepsinin dışına taşacak kadar kabaran kek, misafir geleceğinde bir parmak kabarmaz
allah iyiliğini versin nasıl üşenmedin kız
ben eşimle ikimize bir bardak koyarım, bir aile gelecekse 2 bardağa çıkar.. iki kişilik bir aileye bir bardak diye ölçerim genelde tutar...