- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
arkadaşlar şu anda moralim gerçekten çok fena bozuk hatta ağlamak üzereyim 
ben daha yeni evliyim ev hanımlığında ne yazık ki çok acemiyim
bekarken annem sağ olsun her işimi yapardı tabiri caizse elimi sıcak sudan soğuk suya sokmazdı. Öyle büyük bir sorumluluk yoktu üstümde. Öğrencilik hayatımda da yapıyordum bir şeyler ama neticede bir öğrenci evi ve öğrenci yaşantısıydı.
neyse konu şu geçen haftaiçi apartmandaki komşular bana hoşgeldine gelmek istediklerini söylediler bi kahveni içmeye geleceğiz dediler. Bende buyrun gelin dedim. Annemle konuştuk kahve içmeye gelecekler dedim annemde kızım usulen öyle denir sen hazırlık yap dedi. Daha önce de komşularımdan biri işte apartmanda kimse yok herkes gelene kadar bizde evde olanlarla bi gidip kahvesini içip tanışalım dedik kahveni içmeye geleceğiz bi kaç kişi, herkes gelince de yine geleceğiz falan demişti ama annemin söylediklerinden sonrada tereddütte kaldım ve haber veren komşuya gittim. Kaç kişi geleceksiniz apartmandaki herkes gelecek mi dedim o da yok 4 kişi falan kahveni içmeye geleceğiz dedi tekrardan.
Ben yine de hazırlık yapayım dedim ve 4 çeşit bi şeyler hazırladım. Komşular bir geldi 8-9 kadın 10 tane de çocuk
benim ikramlarım en fazla 6-7 kişilikti tabi çok zorda kaldım. Masayı kuruyordum işte ne gerek vardı biz bi kahve içelim demiştik falan dediler tekrar bende olsun ilk defa evime geliyorsunuz bi kahveyle olur mu dedim ama ikramlarım yetmedi gibi bir şey oldu
aynı zamanda o gün doğalgaz çalışması vardı apartmanın doğalgazı kesikti çay faslı da çok zor oldu. Çaycıda çay hemen demlenmedi bi seferde bitti tekrar demledim... yani kötüydü kısaca
bu günde camım açıktı aşağıdan konuşma sesleri geliyordu benim hakkımda ayıp bi şey çocuk gibi paylaşarak yedik hiç yapmasaydı ondan iyiydi gibi beni çekiştiriyorlardı
çok üzüldüm inanın tamam ben tecrübesizim çok çok yapmalıydım belki ama bana 4-5 kişi geleceğiz dediler sonrada dedikodu mu yaptılar 

ben zaten sürekli ona gideyim bunda kahve içeyim o bana gelsin... şeklinde bir komşuluk yapamam. Sınava hazırlanıyorum ve kafa yapılarımız çok uygun değil ama bu olay beni çok üzdü
hatta utandırdı
bundan sonra komşulara karşı nasıl davranacağım bilemiyorum

ben daha yeni evliyim ev hanımlığında ne yazık ki çok acemiyim

neyse konu şu geçen haftaiçi apartmandaki komşular bana hoşgeldine gelmek istediklerini söylediler bi kahveni içmeye geleceğiz dediler. Bende buyrun gelin dedim. Annemle konuştuk kahve içmeye gelecekler dedim annemde kızım usulen öyle denir sen hazırlık yap dedi. Daha önce de komşularımdan biri işte apartmanda kimse yok herkes gelene kadar bizde evde olanlarla bi gidip kahvesini içip tanışalım dedik kahveni içmeye geleceğiz bi kaç kişi, herkes gelince de yine geleceğiz falan demişti ama annemin söylediklerinden sonrada tereddütte kaldım ve haber veren komşuya gittim. Kaç kişi geleceksiniz apartmandaki herkes gelecek mi dedim o da yok 4 kişi falan kahveni içmeye geleceğiz dedi tekrardan.
Ben yine de hazırlık yapayım dedim ve 4 çeşit bi şeyler hazırladım. Komşular bir geldi 8-9 kadın 10 tane de çocuk

bu günde camım açıktı aşağıdan konuşma sesleri geliyordu benim hakkımda ayıp bi şey çocuk gibi paylaşarak yedik hiç yapmasaydı ondan iyiydi gibi beni çekiştiriyorlardı

ben zaten sürekli ona gideyim bunda kahve içeyim o bana gelsin... şeklinde bir komşuluk yapamam. Sınava hazırlanıyorum ve kafa yapılarımız çok uygun değil ama bu olay beni çok üzdü

bundan sonra komşulara karşı nasıl davranacağım bilemiyorum