Kızlar benim ikizim var evli ve 7 aylık hamile. Eniştemin iş yerinden arkadaşı karısıyla beraber arada sırada birbirlerinde kalıyorlar.Eniştemin arkadaşının karısı ikizimin evindeyken hiçbir şekilde elini hiçbir şeye sürmüyor hamile haliyle bütün işleri kardeşim yapmak zorunda kalıyor. Hatta eniştem ikizimin çok yorulduğunu anladığı için Allah razı olsun o da yardımcı oluyor. Onun yorulduğunu görmesine rağmen hiçbir şekilde bir işin ucundan tutmuyor. Fakat ikizim onlara gidince hamile haliyle yardımcı oluyor ve ben ona söylüyorum yapma, hamile halinle sana acımayan bir insana yardım etme.Evet misafirlikte illa iş yapma zorunluluğumuz yok ama kadının hamile olduğunu bildiğin halde bunu yapmak acımasızlık ve kadın ikizime kendini davet ettirirken iş konusunda yardımcı olmak istediğini söyledi.Yani güya kardeşime iş konusunda yardımcı olmak için kendini davet ettirmiş.Ben şahsen böyle bir insanı evime misafir olarak davet etmem sadece dışarda buluşurum ya da aynı şekilde bende onun evinde bir iş yapmazdım.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ikizime burdan güzel yorumlarını ve düşüneceklerinizi iletebilir misiniz