Misafir ağırlama ☹️

Rica ederim, kadın atölyeleri de oluyor onları da değerlendirebilirsiniz. Ev yapımı pasta, börek, sarma oluyor. Dükkanlarına gidersiniz temiz bulursanız alırsınız. Benim bu şekilde de ağırladığım kişiler oldu. Biraz maliyetli oluyor ama insan yorulmuyor.

Tarüf isterük 2 kiloya yakın süt krema üstüne karamel yap altı kek.. Mutfakta çok bulaşık
6 yumurta , 200 gram toz şeker
1 paket kabartma tozu, 1 paket vallinşekeri
Bunları yaklaşık 10 dakika mikserler çırp , köpük oluyor.
12-15 kaşık unu eleyerek kaşıkla karışıma karıştır (mikser kullanma) . Dikdörtgen borcama tam oluyor, pişirme kağıdı koy.
Yüzü kızarana kadar fırında kızart.
ilk sıcaklığı gidince borca mdan / tepsiden çıkart . Aynı tepsiye 1 litre süt, 200 ml sıvı krema ve yoğunlaştırılmış süt diyor google çevirisi (kondensmilch) . Koy, pişirme kağıdın yardımıyla keki geri tepsisine süt karışımına ters çevir.
Üzerine karemel yapabilirsin (ben hazır alıyorum)

Geçen cumartesi biz davetliydik
Menü: mercimek çorbası, pilav ve patlıcanlı kıyma , salata , cacık, hoşaf, bazlama ekmeği (taze yapmıştı), çocuklara spagetti . tatlı olarak evin kızları ve benim küçük kızım çilek doğrayıp krema ile karıştırdılar. Her şey tadındaydı, sohbet sıcak olunca yenen yemek daha lezzetli oluyor.
Müsait bir gün bende onları davet edeceğim fakat çocukları aşırı yemek seçiyorlar, onların yaptığının aynısını yiyorlar diye yapmak ayıp olur. Bakalım bana kolay gelsin , buradaki fikirleri değerlendireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…