- 19 Şubat 2023
- 597
- 463
- 23
- Konu Sahibi depresifbirinsan
-
Yaglamayi denedim ben sevmedim. Çok da güzel tarifti ama istediğim verimi alamadım benOoo kayseriliyim diyorsun birde yağlama ekle bence birde menü bence zor degil gibi ama evde her daim hazır olan şeyler bir kısmı
Gerçekten oluyor mu öyle ? Biz hep hazır aldığımız için bana ütopik geliyorBiz de kaşığa 40 tane sığacak kadar küçük yapılır.Heralde ben yapacak olsam hamuru hazır olsa bile doldurmam 1 hafta sürer.
Açık söyleyim herkesin eli damağı kendi yöresinin yemeğine alısık çerkez mantısını çerkez olmayandan kayseri mantısını kayserili olmayandan yediğinizde veya denediğinizde mutlak fark oluyor bence birkez daha deneyin sevmeyenler sadece vejateryanlar herkes çok sever geneldeYaglamayi denedim ben sevmedim. Çok da güzel tarifti ama istediğim verimi alamadım ben
3 yumurta-3 kaşık şeker çırpılıp,3 er kaşık sıvı yağ,süt,irmik,un ekleniyor.Kabartma tozu,vanilin.Limon kabuğu rendeledim.20 dakikada pişiyor zaten.Sıcakken üstüne 1 su bardağından az şeker ve 3 su bardağı sütü karıştırıp döküyorum.Üstüne şekeri karamelize edip dökerseniz trileçe gibi oluyor.Ben üşeniyorum o kısmı yapmaya.3 kaşık tatlısını ilk defa duydum trilçe lezzetinde diyor trilçe çok zahmetli. Şerbetine süt falan konuyormuş bu da..tarif verir misiniz?
Ütopik zatenGerçekten oluyor mu öyle ? Biz hep hazır aldığımız için bana ütopik geliyor
Evet.Kaşık dediğimiz servis kaşığı.Gerçekten oluyor mu öyle ? Biz hep hazır aldığımız için bana ütopik geliyor
Kayseri”deyseniz size birini tavsiye ederim.Küçücük yapıp,satıyor.Sipariş usülü evden gidip,alıyorsunuz.Ütopik zatenhazır aldıklarına tadı ve büyüklüğü benzemez ciddi küçük olur ama 40 tane mümkün degil
Benim annem yapar genelde ama verin yinede bulunsun hediyelik falan yaptırırım tesekkur ederimKayseri”deyseniz size birini tavsiye ederim.Küçücük yapıp,satıyor.Sipariş usülü evden gidip,alıyorsunuz.
Evet bu yonude var lezzetlerin.Açık söyleyim herkesin eli damağı kendi yöresinin yemeğine alısık çerkez mantısını çerkez olmayandan kayseri mantısını kayserili olmayandan yediğinizde veya denediğinizde mutlak fark oluyor bence birkez daha deneyin sevmeyenler sadece vejateryanlar herkes çok sever genelde
Kayseri'de değilim ama bana da tavsiye eder misinizKayseri”deyseniz size birini tavsiye ederim.Küçücük yapıp,satıyor.Sipariş usülü evden gidip,alıyorsunuz.
Sizin yorumdan esinlenerek yaptım 3 kaşık tatlısı akşam tadına bakacağımYemekten anlamam.Elimin lezzeti de yoktur zaten.Tatlı olarak 3 kaşık tatlısını öneririm.Yiyen herkes beğeniyor.Yapılışı kolay.Üstelik ben yapabiliyorsam herkes yapar.Kolay gelsin.
Trileçe hiç zahmetli değil, benim Arnavut komşum var , orjinal tarifi ondan alıyorum (bazen üşenip ona yaptırıyorum :). ) hem malzemesi az hem pratik yapması aslında3 kaşık tatlısını ilk defa duydum trilçe lezzetinde diyor trilçe çok zahmetli. Şerbetine süt falan konuyormuş bu da..tarif verir misiniz?
Afiyet olsun.Elinize sağlıkSizin yorumdan esinlenerek yaptım 3 kaşık tatlısı akşam tadına bakacağım
Tarüf isterük 2 kiloya yakın süt krema üstüne karamel yap altı kek.. Mutfakta çok bulaşıkTrileçe hiç zahmetli değil, benim Arnavut komşum var , orjinal tarifi ondan alıyorum (bazen üşenip ona yaptırıyorum :). ) hem malzemesi az hem pratik yapması aslında
Yaa benim ki bu kadar kabarmadı mesela.Sizin yorumdan esinlenerek yaptım 3 kaşık tatlısı akşam tadına bakacağım
Tadı da güzel olmuş. Yumurtalar büyüktü belki ondan kabarmıştırYaa benim ki bu kadar kabarmadı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?