Teşekkür ederimElle yıkamayı soruyorsan kullanılır tabiki çok bekletmeye gerek yok duruladıktampn sonra bira döküp bekletip duruladınmı tamamdır
bir kahve delisi olarak bunu yapmam lazımBende kahve yakiyorum ocakta eve inceden kahve kokusu yayılıyor.
ayy ben yere vanilin dökemiyom karincalar geziyor evimde. kurtulamadik bi türlü maalesef:/Bende kahve yakiyorum ocakta eve inceden kahve kokusu yayılıyor.
Evi supurmeden önce supurgem eskiden toz torbaliydi. Yere bi paket vanilin dökerdim önce onu çekerdim supurgeye ardından evi supururdum o koku tüm eve yayilirdi. Sulu supurgede bir ise yaramıyor malesef. .
Bunu da denemek istiyorum ama Bebeğimi rahatsız eder mi ki acaba
bendede var dalin şampuani.evi dalin şampuanıyla siliyorum oda işe yarıyor
bendede var dalin şampuani.
peki nerelere siliyosun??
annenin yaptığı bende yapıyordum:)Annemle ben de yumuşatıcılardan küçük wcyi daha çok ev halkı kullanıyor. Misafir geldiğinde büyük wc kullanıldığında küçükteki el yıkama yerine yumuşatıcı döküyoruz yarım kapak falan . Bir de iki banyoda da tuvalet fırçalarının kutusuna 2 3 günde bir yumuşatıcılı su koyuyoruz. Gerek mutfak gerek wclerdeki çöp kovalarının diplerine de toz vanilya serpeştirip poşet takarım. Ayakkabılıkta ev terlikleri de dahil olmak üzere bekleyen ayakkabılara talk pudra dökerim .Bizdeki sırlar da bunlar :)
annenin yaptığı bende yapıyordum:)
wcye bulut mor yumuştacisi ve çamaşir suyu karışımı yapıyorum ve orayı temizliyorum güzel koku oluyor:)
kötü koku gidiyo resmen ya.
iyi oluyor iyi oluyo ama.