- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
kesinlikle onemli olan dogal temizlik ve saglik kizimda alerjik astim baslangici bana farenjit denilince hemen birwktim oyunlari cook yogun kokular asiri kansorajen iceriyotmus camsir suyu dahil turkiyede astim hastanesi orani cook yuksek camasir suyu takintimiz yuzunden bende kullniyroum ama maske ile ve krizim evde yokken her bulasiga cmasir suyu dokmek yerine sirkeli bulasik deterjani iyi geldi bulasik.deterjanina sirke karistiriyorum makineye de ekliyirum bulasiklar cin dogal parlatici,Zararlı dediler diye.toz deterjan da kullanmıyorum hem bulaşikta hem de çamaşırda.kalıntı yapıyor diye. Sıvı kullanıyorum. Artık olduğu kadar?
Evinizin güzel kokmasını istiyorsanız yumuşatıcı yerine doğal yağlardan destek alabilirsiniz. Bence hoşunuza giden bir kokuyu( lavanta, yasemin, Gül, limon, okaliptus vs) yağ olarak satın alın aktardan.
Suyun içine 5-10 damla katarak bunu kaynatın. Eğer koku az gelirse miktarı arttırırsınız.
Napacağımızı şaşırdık değil mi? Sirke olayını bende uyguluyorum. Çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanı tarifi var internette.yapacaktım ama unutuyorum hep.sana haber vereyim bari.kesinlikle onemli olan dogal temizlik ve saglik kizimda alerjik astim baslangici bana farenjit denilince hemen birwktim oyunlari cook yogun kokular asiri kansorajen iceriyotmus camsir suyu dahil turkiyede astim hastanesi orani cook yuksek camasir suyu takintimiz yuzunden bende kullniyroum ama maske ile ve krizim evde yokken her bulasiga cmasir suyu dokmek yerine sirkeli bulasik deterjani iyi geldi bulasik.deterjanina sirke karistiriyorum makineye de ekliyirum bulasiklar cin dogal parlatici,
Hadi ya bakayım ama vaktim olmaz 2 çocuk işNapacağımızı şaşırdık değil mi? Sirke olayını bende uyguluyorum. Çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanı tarifi var internette.yapacaktım ama unutuyorum hep.sana haber vereyim bari.
Zor bir karışım değil.malzemeler de aktarlarda var.yaparsın kolayca.yaparsan bana da haber ver.Hadi ya bakayım ama vaktim olmaz 2 çocuk iş
vuuuuuuuu guzel fikir denicem mutlaka hemennnKizlat hepinizi ilgilendiren bir konu oldugunu biliyorum ve kendi formulumi paylasmak istedim sizde yararlanin eviniz misler gibi koksun ...benim evim gelen misafirlerim tarafindan mis kokulu ev olarak adlandirilir genelde ,,ozellikle misafir gelmeden 2 saat yada 1 saat falan once evi havalandiriyorum ve kullanmadigim bir cezve yada kucuk bir tencereye yumusaticimdan dokuyorum hafif de sulandiriyorum ocaga koyuyorum kaynamaya baslyinca altini kisiyorum misafirlerim gelene kadar kisikda kayniyorr ama o kaynarken evimde coook fazla etkili harika yumusatici kokuyor wc ye kadar ulasiyor kokusuevimin kapisindan ilk girdiklerinde ohhh misss diyor herkez ,ocaktaki kaynayan yumosumu gormuyolar tabi bunu sizinle paylasmak istedim benim.gibi oda parfumune falan asiri merakli hemcinslerime faydasi olur diye
Bende kahve yakiyorum ocakta eve inceden kahve kokusu yayılıyor.
Evi supurmeden önce supurgem eskiden toz torbaliydi. Yere bi paket vanilin dökerdim önce onu çekerdim supurgeye ardından evi supururdum o koku tüm eve yayilirdi. Sulu supurgede bir ise yaramıyor malesef. .
Bunu da denemek istiyorum ama Bebeğimi rahatsız eder mi ki acaba
Bende kahve yakiyorum ocakta eve inceden kahve kokusu yayılıyor.
Evi supurmeden önce supurgem eskiden toz torbaliydi. Yere bi paket vanilin dökerdim önce onu çekerdim supurgeye ardından evi supururdum o koku tüm eve yayilirdi. Sulu supurgede bir ise yaramıyor malesef. .
Bunu da denemek istiyorum ama Bebeğimi rahatsız eder mi ki acaba
ayrıca sulu süpürgelerde ;
ben oriflamedan aldığım kolonyalar(lavantalı,zambak kokulu, portakallı falan) var onlardan döküyorum suya, ne makina kokusu kalıyor nede başka birşey.
halılar da miss kokusu dahi kalıyor
Bende yer gelmişken sorayım.Bu yumuşatıcıları çamaşırları duruladıktan sonra mı koyuyoysunuz? Elle yıkamada renkli ve beyazları ayrı yıkama yaparken kullanılır mı? Kaç dk bekletilmeli? Şimdiden teşekkürler.Şu iki seriden hangisi denk gelirse kullanıyorum normal yumuşatıcılardan 2 kat daha güzel parfümlü
Elle yıkamayı soruyorsan kullanılır tabiki çok bekletmeye gerek yok duruladıktampn sonra bira döküp bekletip duruladınmı tamamdırBende yer gelmişken sorayım.Bu yumuşatıcıları çamaşırları duruladıktan sonra mı koyuyoysunuz? Elle yıkamada renkli ve beyazları ayrı yıkama yaparken kullanılır mı? Kaç dk bekletilmeli? Şimdiden teşekkürler.