Mis gibi yumos kokan eviniz olsun istiyorsaniz:)

Evinizin güzel kokmasını istiyorsanız yumuşatıcı yerine doğal yağlardan destek alabilirsiniz. Bence hoşunuza giden bir kokuyu( lavanta, yasemin, Gül, limon, okaliptus vs) yağ olarak satın alın aktardan.

Suyun içine 5-10 damla katarak bunu kaynatın. Eğer koku az gelirse miktarı arttırırsınız.

Zararlı dediler diye.toz deterjan da kullanmıyorum hem bulaşikta hem de çamaşırda.kalıntı yapıyor diye. Sıvı kullanıyorum. Artık olduğu kadar?
kesinlikle onemli olan dogal temizlik ve saglik kizimda alerjik astim baslangici bana farenjit denilince hemen birwktim oyunlari cook yogun kokular asiri kansorajen iceriyotmus camsir suyu dahil turkiyede astim hastanesi orani cook yuksek camasir suyu takintimiz yuzunden bende kullniyroum ama maske ile ve krizim evde yokken her bulasiga cmasir suyu dokmek yerine sirkeli bulasik deterjani iyi geldi bulasik.deterjanina sirke karistiriyorum makineye de ekliyirum bulasiklar cin dogal parlatici,

Napacağımızı şaşırdık değil mi? Sirke olayını bende uyguluyorum. Çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanı tarifi var internette.yapacaktım ama unutuyorum hep.sana haber vereyim bari.

Çok iyi yaa yumusatıcı olayı teşekkür ederiz bende deneyecem vileda suyunada koyuyorum ben yerleri silerken oda baya etkili oluyor

Napacağımızı şaşırdık değil mi? Sirke olayını bende uyguluyorum. Çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanı tarifi var internette.yapacaktım ama unutuyorum hep.sana haber vereyim bari.
Hadi ya bakayım ama vaktim olmaz 2 çocuk iş

İlle de birşeyler kaynatmak isterseniz portakal ya da limon kabuğu, tarçın çubuğu ve karanfil karışımını öneririm. Tüm eve yayılıyor ve çook güzel kokuyor. Ayrıca kapağına çiviyle delikler açtığınız dekoratif kavanozlara karbonat koyup üzerine 20-30 damla doğal uçucu yağ damlatabilirsiniz. Kötü kokuları tamamen temizler hafif hoş bir koku yayarlar. Bunu özellikle ayakkabı dolabı için tavsiye ederim.

vuuuuuuuu guzel fikir denicem mutlaka hemennn

etkili sonuç vermiş olabilir ancak ürünlerin çoğunda bir sürü kimyasal içerik var, solumak sağlıklı olur mu bilemedim.

kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım
bende tarçın kullanıyorum
evim güzel koksun diye fırın tepsisi boyutunda alüminyum folyo kesip fırın tepsisine seriyorum, üstüne tarçın serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 5- 10 dakika ısıttıktan sonra, kapağını açık bırakıyorum, (fırın kapağı açık ısıtınca daha bi hoş oluyor, arada yapıyorum :) ).

Bende kahve yakiyorum ocakta eve inceden kahve kokusu yayılıyor.

Evi supurmeden önce supurgem eskiden toz torbaliydi. Yere bi paket vanilin dökerdim önce onu çekerdim supurgeye ardından evi supururdum o koku tüm eve yayilirdi. Sulu supurgede bir ise yaramıyor malesef. .

Bunu da denemek istiyorum ama Bebeğimi rahatsız eder mi ki acaba

tarçın miktarını ve ısıtma tutarını azaltabilirsiniz :)

ayrıca sulu süpürgelerde ;
ben oriflamedan aldığım kolonyalar(lavantalı,zambak kokulu, portakallı falan) var onlardan döküyorum suya, ne makina kokusu kalıyor nede başka birşey.
halılar da miss kokusu dahi kalıyor

Suya değil de filtereye siksaniz daha etkili olur

Şu iki seriden hangisi denk gelirse kullanıyorum normal yumuşatıcılardan 2 kat daha güzel parfümlü
Bende yer gelmişken sorayım.Bu yumuşatıcıları çamaşırları duruladıktan sonra mı koyuyoysunuz? Elle yıkamada renkli ve beyazları ayrı yıkama yaparken kullanılır mı? Kaç dk bekletilmeli? Şimdiden teşekkürler.

Elle yıkamayı soruyorsan kullanılır tabiki çok bekletmeye gerek yok duruladıktampn sonra bira döküp bekletip duruladınmı tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…