Mis gibi yumos kokan eviniz olsun istiyorsaniz:)

Cahillikler ne alakası var konunun? Kadın bilmiyormuş ne var, ayrıca bilip de kullanabilir, size ne?

Siz zararları bunlar diye belirtip geçin. Konu sahîbinin cahilliğini, bilgeliğini sorgulamak size mi kaldı!

Bunlara varana kadar o kadar çok zararli madde var ki. Hangi birinden korunacagiz. Yedigimiz yemeklerden giydigimiz kiyafetlere sıktıgimiz parfumlere surdugumuz ojelere rujlara kadar.. Hersey zararli. Ama mecbur kullaniyoruz kullanmaya da devam edecegiz.

Valaha napacamizi sastik hersey zararli yaa yumurtanin beyazi bile zararloymis dusun

Evet ayrıca kızartma falan yaparken mutfakta 5 dk kaynatınca mutfak kokmuyor

Canım baksana zararları çok fena bende internetten araştırdım üstelik solunum yoluyla bulasiyo bence kaynatma bundan sonra başka şeyler dene hasta olursun çocuğunda varsa daha tehlikeli aman diyim
yumuşatıcılar makinede kullanırken de çok zararlı
bir de soluduğunuzu düşünsenize?
oda parfümleri de aynı şekilde inanılmaz tehlikeli
çünkü bunları direkt soluyoruz

yumuşatıcılar makinede kullanırken de çok zararlı
bir de soluduğunuzu düşünsenize?
oda parfümleri de aynı şekilde inanılmaz tehlikeli
çünkü bunları direkt soluyoruz
Kesinlikle ama mecbur kullanıyoruz makinada, elimden geldiğince az kullanıyorum gerçi ben yumusattiginada inanmıyorum sırf iyi koksun diye kullanıyoruz işte napicaz bilmem herşey de tehlike var

Acaba hangi yumuşatıcı daha kalıcı hiçbirini beğenemedim.
Canim ben yumosun hanimelini kullaniuorim simdiye kadar kokladigimnen guzel.koku hele birde kaynayinca var yaaa offffffff cok mutlu oluyorum zararli diyorlar ama ben ev kokusu takintisi var bende birinin evine gityigimde kotu koku varsa yemek yiyemiyorum orda ve uzun sure duramiyorum takinti iste elimde degil

Canım baksana zararları çok fena bende internetten araştırdım üstelik solunum yoluyla bulasiyo bence kaynatma bundan sonra başka şeyler dene hasta olursun çocuğunda varsa daha tehlikeli aman diyim
Yaaa cok uzuluyorum zarari oldunu duyunca ben koku takintidi olan biriyim nasil vazgecicem sanirim kaynatmaya devam edicem sadece slkligini azalticam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…