• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miratech gebelik testi

Belindaam35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
31
1
1
27
Arkadaşlar bana yardım edin lütfen 3 haziranda erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadık ogünden bugüne adet sancım vardı bel ağrısı gögüslerde şişlik vs ama adet günüm gecikti düzensiz olduğu için pek umursamıyordum ama şuan durum ciddi miratech dandik bir gebelik testi alıp uyguladım zaten tek bi çizgi vardı kullanınca bir çizgi daha oluştu tam olarak bisey anlamadım yanıltma payı varmı lütfen yardım edin
IMG-20200615-WA0004.jpeg

Nasıl tek çizgi vardı ? Bu test bozuk bir marka ama baya net 🙄

Hamilesin yazık ya şimdi aldır ma derdi stresin aile sevgilinin çocuğu istememesi değiyor mu iki dk için Cidden. Yargilamiyorum üzülüyorum

Kan testi ver emin olmak için, inşallah bozuktur test bariz çok belli ikinci çizgi ☹️

Yanilma payi çok yüksek olan bi test ama genellikle silik cizgi çıkarıp yaniltiyor. Ama 3 hazirana gore cok koyu cıkmış, daha öncesinde olusmus olabilir,Siz baya baya hamilesiniz,

Arkadaşlar bana yardım edin lütfen 3 haziranda erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadık ogünden bugüne adet sancım vardı bel ağrısı gögüslerde şişlik vs ama adet günüm gecikti düzensiz olduğu için pek umursamıyordum ama şuan durum ciddi miratech dandik bir gebelik testi alıp uyguladım zaten tek bi çizgi vardı kullanınca bir çizgi daha oluştu tam olarak bisey anlamadım yanıltma payı varmı lütfen yardım edin Eki Görüntüle 2649128
Genelde yanıltma payı olmuyor canım
İstersen bi kan veR
Ama bariz belli değerin yüksek çıkıcaktır.

Korkuyorum :KK43: bide kendisi polis memuru bey efendiyle paylaştım bu virüslü dünyaya çocuk getirceksen de kendin bilirsin git aldır beni ilgilendirmez diye bir cevap aldım yazık
Yazıklar olsun böyle insanlara, Rabbim yardımcın olsun canım inşallah korktuğun gibi olmaz hiç birşey ☹️

Back