- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Vakti saatini bekliyor sanırım rabbim tez vakitte kavuşmayı nasip etsin canımCanlar benim bat :19 u idi fakat 17 sinde geldi testler sanırım doğru değildi hayırlısı inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vakti saatini bekliyor sanırım rabbim tez vakitte kavuşmayı nasip etsin canımCanlar benim bat :19 u idi fakat 17 sinde geldi testler sanırım doğru değildi hayırlısı inşallah![]()
Amin kuzum çok sağol inşallahVakti saatini bekliyor sanırım rabbim tez vakitte kavuşmayı nasip etsin canım
Bnde bu markayi yaptimayni gun 2 tane yaptim ikiside silik ikinci cizgi cikti fotoraf koymak istiyorum ama koyamiyorum yeni uyeyim nereden koyuyoruz fotorafiBenimde böyleydi batına da bayağı varmış kan ver bence varsa çıkar şu an
Chrome dan gireceksin ordan konuyor canımBnde bu markayi yaptimayni gun 2 tane yaptim ikiside silik ikinci cizgi cikti fotoraf koymak istiyorum ama koyamiyorum yeni uyeyim nereden koyuyoruz fotorafi
Tsk ederim cok sagom cnmChrome dan gireceksin ordan konuyor canım
Koyabildin mi canımTsk ederim cok sagom cnm
Beceremedim ilkbasladigim icinyapamadim yaKoyabildin mi canım
kıyamam yaa Chrome dan siteye gir üyeliğini aç sonra mesaj yazdığın yerden dosya ekle de seç tamamBeceremedim ilkbasladigim icinyapamadim ya![]()
Tsk ederim simdi deniyorumkıyamam yaa Chrome dan siteye gir üyeliğini aç sonra mesaj yazdığın yerden dosya ekle de seç tamam
Yaptim cok sagol canm gunaydin sisteme yukledim ama bu sayfayi bulamadim yeni post actim miratech gebelik testinde silik cikmasi bat 8 diyekıyamam yaa Chrome dan siteye gir üyeliğini aç sonra mesaj yazdığın yerden dosya ekle de seç tamam
Erken test yaparsan çıkarArkadaşlar adet tarihime bi veya iki gün kala test yapsam çıkarmı acaba yada sabırlı olup geçmesinimi bekleyim![]()
Adetime 3 günüm var ama çok sıbirsizim test alıp yapacam inşallah çıkarErken test yaparsan çıkar
Bulamadım valla bulsam yorum yapardımYaptim cok sagol canm gunaydin sisteme yukledim ama bu sayfayi bulamadim yeni post actim miratech gebelik testinde silik cikmasi bat 8 diye![]()
At buraya bakarız hayırlısı inşallahAdetime 3 günüm var ama çok sıbirsizim test alıp yapacam inşallah çıkar
Buldum yorumladım bence pozitif canımYaptim cok sagol canm gunaydin sisteme yukledim ama bu sayfayi bulamadim yeni post actim miratech gebelik testinde silik cikmasi bat 8 diye![]()
At buraya bakarız hayırlısı inşallah
Inşallah olur tatlım atarim ☺At buraya bakarız hayırlısı inşallah![]()
Cok sagol canm ya bnde yani oldugjm icin sayfa bulamadim o yuzden kendim post acmak zorunda kaldim sende destekci oldun bana da coksagolBuldum yorumladım bence pozitif canım![]()