- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm şimdiki halinide atarmısın bakalımSelamlar arkadaşlar şimdi yaptım be son 5 gün bat ilk 5 dakika İçşnde çekilmiş bir fotoğraf
Böyle canım kurudukça netleşiyor gibime geliyorCnm şimdiki halinide atarmısın bakalım
Evet cnm belirginleşmiş.Son hali böyle kuzumicecreamm
İnşallahEvet cnm belirginleşmiş.
Yarında yapacakmısın.
Cnm inş bu sefer sağlıkla ilerler![]()
Hadi inşallah vişneli turtam ya ağzından bal damlıyor inşallah arkadaşım yaVar canim cizgin sabah ilk idrarla adetine kadar takip etmelisin umarım bebişin seninledir
Seni uzun zamandır tanıyorum kk da her gördüğümde hadi busefer ins sağlıkla kavuşsun diyorum demin eşime de dedim Eylül doğmadan önce de beraber gebe kalmaya çalışıyorduk o bayan hala deniyor Allah yardım etsin şimdi testini gördüm çok mutlu oldum ins kavuşur dedim inşallah Allah yüzlerini güldürsün dedi.Hadi inşallah vişneli turtam ya ağzından bal damlıyor inşallah arkadaşım yadualarınızı esirgemeyin bu sefer varsa da Rabbim kucağıma almayı nasip etsin inşallah
![]()
Canım ya aynen öyle oluyor her seferinde dualarını yorumlarını eksik etmiyorsun çok teşekkür ederim Rabbim Eylül kızımıza sağlık Uzun ömür güzel bir baht versin sizlerle birlikte güzel bir ömrü olsun yavrucağınSeni uzun zamandır tanıyorum kk da her gördüğümde hadi busefer ins sağlıkla kavuşsun diyorum demin eşime de dedim Eylül doğmadan önce de beraber gebe kalmaya çalışıyorduk o bayan hala deniyor Allah yardım etsin şimdi testini gördüm çok mutlu oldum ins kavuşur dedim inşallah Allah yüzlerini güldürsün dedi.
Eylül'üm 5 yaşına giricek 17sinde bu ayın :)
Allah razı olsun şekerim Rabbim o güzel gönlüne göre nasip etsin sağlıklı bir gebelik sonucu kucağına alıp öpüp koklamayi nasip etsin benim bir kızım daha oldu sonra eylem koydum adını hamdolsun 2 kız annesi oldum hep hayalimdi.Canım ya aynen öyle oluyor her seferinde dualarını yorumlarını eksik etmiyorsun çok teşekkür ederim Rabbim Eylül kızımıza sağlık Uzun ömür güzel bir baht versin sizlerle birlikte güzel bir ömrü olsun yavrucağınumut işte can çıkmadan umut tükenmez derler ya o misal Rabbim büyük herşeyin hayırlısı inşallah
![]()
Allah bağışlasın kuzum evlatlarını Rabbim sağlık uzun ömür versin hanenizde mutluluk huzur eksik olmasın inşallahAllah razı olsun şekerim Rabbim o güzel gönlüne göre nasip etsin sağlıklı bir gebelik sonucu kucağına alıp öpüp koklamayi nasip etsin benim bir kızım daha oldu sonra eylem koydum adını hamdolsun 2 kız annesi oldum hep hayalimdi.
Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum ağır iş yapma bırak kalsın zorlama kendini bu süre zarfında yeterki bebisin senle olsun sende bebiste sağlıklı olun
Yaptinmi şekerim testini çok merak ediyorum Allah razı olsunAllah bağışlasın kuzum evlatlarını Rabbim sağlık uzun ömür versin hanenizde mutluluk huzur eksik olmasın inşallah![]()
Yok kuzum inemedim bugün çarşıya yarına kaldıYaptinmi şekerim testini çok merak ediyorum Allah razı olsun
Güzel haberlerini bekliyorum ağır kaldırmak yasak unutma yorma da kendini her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek :)Yok kuzum inemedim bugün çarşıya yarına kaldı![]()
Miratech test cok guvenilir canim yanlis pozitif vermiyor diyerlerini bilemem ama ayni test markasi ile takip et bebetime hep hatali gebelik var gozukuyor rabbim saglikla sana tutunmasini nasip etsinSizce testlerin ikiside mi bozuk yoksa var mı ?
Damlatır damlatmaz çıktı çizgiler