• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

miratech Gebelik testi hanımlar bat:8 gün varken

Buda bebetime marka test Kızlar bat :5 gün varken çok çok silik fluu çizgi var ben testi elimde ilken görüyorum resimde net çizgi aramayın diye belirttim 😉💋

Eklentiler

• DF59D39A-1E55-4D36-9928-D3BAC95B0159.webp
    DF59D39A-1E55-4D36-9928-D3BAC95B0159.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 202
Selamlar arkadaşlar şimdi yaptım be son 5 gün bat ilk 5 dakika İçşnde çekilmiş bir fotoğraf

Eklentiler

• 40014879-C6B1-4052-88AC-D3BD5AC41C71.webp
    40014879-C6B1-4052-88AC-D3BD5AC41C71.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 198
Var canim cizgin sabah ilk idrarla adetine kadar takip etmelisin umarım bebişin seninledir
Hadi inşallah vişneli turtam ya ağzından bal damlıyor inşallah arkadaşım ya 🙏dualarınızı esirgemeyin bu sefer varsa da Rabbim kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏

Hadi inşallah vişneli turtam ya ağzından bal damlıyor inşallah arkadaşım ya 🙏dualarınızı esirgemeyin bu sefer varsa da Rabbim kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏
Seni uzun zamandır tanıyorum kk da her gördüğümde hadi busefer ins sağlıkla kavuşsun diyorum demin eşime de dedim Eylül doğmadan önce de beraber gebe kalmaya çalışıyorduk o bayan hala deniyor Allah yardım etsin şimdi testini gördüm çok mutlu oldum ins kavuşur dedim inşallah Allah yüzlerini güldürsün dedi.
Eylül'üm 5 yaşına giricek 17sinde bu ayın :)

Seni uzun zamandır tanıyorum kk da her gördüğümde hadi busefer ins sağlıkla kavuşsun diyorum demin eşime de dedim Eylül doğmadan önce de beraber gebe kalmaya çalışıyorduk o bayan hala deniyor Allah yardım etsin şimdi testini gördüm çok mutlu oldum ins kavuşur dedim inşallah Allah yüzlerini güldürsün dedi.
Eylül'üm 5 yaşına giricek 17sinde bu ayın :)
Canım ya aynen öyle oluyor her seferinde dualarını yorumlarını eksik etmiyorsun çok teşekkür ederim Rabbim Eylül kızımıza sağlık Uzun ömür güzel bir baht versin sizlerle birlikte güzel bir ömrü olsun yavrucağın 🙏🙏 umut işte can çıkmadan umut tükenmez derler ya o misal Rabbim büyük herşeyin hayırlısı inşallah 🙏🌸

Canım ya aynen öyle oluyor her seferinde dualarını yorumlarını eksik etmiyorsun çok teşekkür ederim Rabbim Eylül kızımıza sağlık Uzun ömür güzel bir baht versin sizlerle birlikte güzel bir ömrü olsun yavrucağın 🙏🙏 umut işte can çıkmadan umut tükenmez derler ya o misal Rabbim büyük herşeyin hayırlısı inşallah 🙏🌸
Allah razı olsun şekerim Rabbim o güzel gönlüne göre nasip etsin sağlıklı bir gebelik sonucu kucağına alıp öpüp koklamayi nasip etsin benim bir kızım daha oldu sonra eylem koydum adını hamdolsun 2 kız annesi oldum hep hayalimdi.
Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum ağır iş yapma bırak kalsın zorlama kendini bu süre zarfında yeterki bebisin senle olsun sende bebiste sağlıklı olun

Allah razı olsun şekerim Rabbim o güzel gönlüne göre nasip etsin sağlıklı bir gebelik sonucu kucağına alıp öpüp koklamayi nasip etsin benim bir kızım daha oldu sonra eylem koydum adını hamdolsun 2 kız annesi oldum hep hayalimdi.
Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum ağır iş yapma bırak kalsın zorlama kendini bu süre zarfında yeterki bebisin senle olsun sende bebiste sağlıklı olun
Allah bağışlasın kuzum evlatlarını Rabbim sağlık uzun ömür versin hanenizde mutluluk huzur eksik olmasın inşallah 🙏

Sizce testlerin ikiside mi bozuk yoksa var mı ?
Damlatır damlatmaz çıktı çizgiler
Miratech test cok guvenilir canim yanlis pozitif vermiyor diyerlerini bilemem ama ayni test markasi ile takip et bebetime hep hatali gebelik var gozukuyor rabbim saglikla sana tutunmasini nasip etsin

Back