- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımsın inşallah kuzum yaÇizgi görünüyor canım ama koyulaşmasını takip et inşallah olmuşur bu kes![]()
Benimde böyleydi batına da bayağı varmış kan ver bence varsa çıkar şu anKimse yok mu arkadaşlar yorum yapacak
Gebelik varmıydı sizde peki bu şekilde çıktığı halde kaç çıkmıştı değerinizBenimde böyleydi batına da bayağı varmış kan ver bence varsa çıkar şu an
Dr a gittim ultrasonda kese gördü değer bakmaya gerek yok demişti o zaman ama benim adet günüm bir ili gün geçmiştiGebelik varmıydı sizde peki bu şekilde çıktığı halde kaç çıkmıştı değeriniz
Bir de ben böyle silik çıktıktan bir gün sonra tekrar yaptım net pozitif çıkmıştı sonra Dr a gittimGebelik varmıydı sizde peki bu şekilde çıktığı halde kaç çıkmıştı değeriniz
Sabret canım allahın izniyle nasip olucak sana çizgiler görünüyor hem zaten daha çok erken tekrar yaparsın inşallah bebeğin seninledirCanımsın inşallah kuzum ya![]()
baya var gözüküyo hayırlsı olsun yumurtlaman ne zamandı benim de bat 20 siSizce testlerin ikiside mi bozuk yoksa var mı ?
Damlatır damlatmaz çıktı çizgiler
Evet baya görünüyor benimde bat 21 bu kadar erken çıkar mı inşallah vardır şimdi bende merak ettimbaya var gözüküyo hayırlsı olsun yumurtlaman ne zamandı benim de bat 20 si
Insallh vardır canım benim bariz ikisinde de görünüyorSizce testlerin ikiside mi bozuk yoksa var mı ?
Damlatır damlatmaz çıktı çizgiler
ben yaptım çıkmadı , benim yumurtlama tahmini 3 temmuz sat 23 haziran bat ise 20 temmuz ama bembeyaz çıktı ilk idrarla yapmadım bu aradaEvet baya görünüyor benimde bat 21 bu kadar erken çıkar mı inşallah vardır şimdi bende merak ettim
4 Temmuz yumurtlama canım bat :19 u inşallahbaya var gözüküyo hayırlsı olsun yumurtlaman ne zamandı benim de bat 20 si
Bende batıma 2 gün kala yapacağım ilk idrarda insllahben yaptım çıkmadı , benim yumurtlama tahmini 3 temmuz sat 23 haziran bat ise 20 temmuz ama bembeyaz çıktı ilk idrarla yapmadım bu arada![]()
Kan verdin mi canım ne yaptın merak ettim4 Temmuz yumurtlama canım bat :19 u inşallah![]()
Hayır canım vermedim test tekrarlar sonra kan veririm diye düşünüyorum nöbetçi eczane çok uzaktı alamadım test bugün yarın inşallah alabilirsem tekrar yaparım olmadı kan vermeye giderimKan verdin mi canım ne yaptın merak ettim![]()
En saglıklısı kan testı canım kafanda şüphe bırakma testlere de gereksız yere para verme . Hakıında hayırlısıHayır canım vermedim test tekrarlar sonra kan veririm diye düşünüyorum nöbetçi eczane çok uzaktı alamadım test bugün yarın inşallah alabilirsem tekrar yaparım olmadı kan vermeye giderim
Yapınca yazHayır canım vermedim test tekrarlar sonra kan veririm diye düşünüyorum nöbetçi eczane çok uzaktı alamadım test bugün yarın inşallah alabilirsem tekrar yaparım olmadı kan vermeye giderim