Miras Değerlendirmesi

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
28
Arkadaşlar ailelerimizden bi miktar para kaldı.. Nasıl değerlendireceğimize karar veremiyoruz. Dolar mı olsa yoksa altın mı olsa? Sizin düşünceleriniz neler, siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Bir de elimize geçen ilk ve son yüklü miktar para olabilir bu. O yüzden güzel değerlendirmemiz gerekiyor. Çok şükür evimiz var. Arabamız da var. Para bi ev alacak kadar değil o yüzden böyle bi değerlendirme düşünüyoruz. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Arkadaşlar ailelerimizden bi miktar para kaldı.. Nasıl değerlendireceğimize karar veremiyoruz. Dolar mı olsa yoksa altın mı olsa? Sizin düşünceleriniz neler, siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Bir de elimize geçen ilk ve son yüklü miktar para olabilir bu. O yüzden güzel değerlendirmemiz gerekiyor. Çok şükür evimiz var. Arabamız da var. Para bi ev alacak kadar değil o yüzden böyle bi değerlendirme düşünüyoruz. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Gerçekten ne dert ama ! Mahsus mu yapıyorsunuz yoksa gerçekten yardıma mi ihtiyacın var ha ?

Altınnn
Doların degeri aşırı belırsız bence

Komşular parayı nasıl degerlendirsez diye eve getirdiler.. Bir kac hafta sonrada calındı.. Dikatlı olun sakın evinizde bulundurmayın.. Bankadan cekerkende dikatlı olun.. Orda başı boş insanlar gözetliyorlar..

Dolarin uzun vadede indigi hic gorulmemistir
Eger bu konularda bilginiz yok takip edemeyecekseniz altin alin atin kasaya
Ama yok ben takip ederim ilgilenirim diyorsaniz dovizden her zaman daha cok kazanirsiniz ama surekli takip etmeniz ve dogru hamleleri yapmaniz gerekir

bence üce bölün.
bir kismi Euro- son 5 yil icinde ortalama 126% artis yapti.

bir kismi dolar- son 5 yil icinde 167% artis yapti ama 2014 yilinda asiri düstügü icin artis seviyesi bukadar yüksek- son 3 yi icinde 96%, Euro son 3 icinde 95%

bir kismida 24 ayar saf altin (sakin bilezik vs. almayin) - altin son 5 sene icinde ortalama 15% ve son 3 sene icinde ortalama12% artis gösterdi (Dolar bazinda)

aslinda ne yaparsaniz yapin ama TL olarak birakmayin (7. ayda inflasyon yaklasik 15% deydi)

X