• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Minyon kadınlara gelinlik

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Hanımlar, siz hepiniz çok iyi biliyorsunuz bu işleri, ama ben pek anlamıyorum galiba.

Henüz gelinlik bakmadım ama bakmaya başlamadan önce sormak istiyorum.

Ben ufacık minnacık minyon bir kızım. Boyum 155, kilom 45 falan. Ama fiziğim düzgündür, herhangi bir yerimde fazlalık yok. Acaba bana nasıl bir gelinlik olur :(

Minyon bayanların kaçınması gereken birinci şey onları olduğundan da küçük gösterecek kabarık gelinlikler. Balık sevilmiyorsa bile a-kesim tercih etmek gerekiyor.

Ikinci şey ise, belden veya kalçadan kesik bir model yerine tepeden eteğe kadar tek parça olan ve kuyruklu modelleri tercih etmek. Yaka kısmında straples yerine dantel ve tül olursa yani gelinlik ne kadar fazla yere yayılırsa o kadar iyi :) V yaka özellikle iyi duruyormuş diye okudum.

Böyle şeyler işte, tabi kemer olmasa biraz daha iyi gösterir:

LIANNA_B.jpg

LENIT_B.jpg

Çok teşekkür ederim. Fotoğraflardaki gelinlikler de tam benim tarzım gelinliklermiş.

Ben de minyon tipliyim boy ve kilomuz hemen hemen aynı, hep merak konusudur benim için de nasıl gelinlik olacağı fln (evlenmeme daha seneler olsa da :34: ) ama eğer bu modeller gerçekten minyonlar için uygun oluyorsa harika diyebilirim ikisi de klasörüme koyduğum modeller :16: Gelinliğinizi alınca paylaşın merakla bekliyorum :)

Kısa boylu gelinlerin kabarık gelinlik giyemeyecekleri düşünülür. Oysa biz, kısa boylu ama 38 bedenin üzerinde olmayan gelin adaylarına, kesinlikle kabarık modelde gelinlik giymelerini öneriyoruz. Kendilerine kabarık model gelinliğin yakışmayacağını düşünüp, düz etekli gelinlik giyenler, kalabalık davetlerde kaybolmaya mahkumdurlar! Bunun için kısa boylu gelinler, mümkün olduğunca kabarık modeller tercih etmelidirler. Ancak alt tarafı kabarık gelinliğin, üst kısmı dar, straples ya da ince askılı olmalıdır.

Zayıf bir bedene her türlü gelinliğin yakışacağı düşünülür, oysa bu oldukça büyük bir yanılgıdır! Nasılki vücuttaki fazlalıklar gelinlikte yapılan küçük oynamalarla kamufle edilebiliyorsa, aşırı zayıf vücutları da doğru seçilen gelinlik modeliyle normal görüntüye kavuşturmak mümkündür. Aşırı zayıf gelinlerin şiddetle kaçması gereken modellerin başında, elbise gibi duran ve dümdüz gelinlikler vardır. Çünkü zaten zayıf olan vücut hatları böyle modellerde iyice ortaya çıkar ve göze batar. Tek parça ya da iki parça olması fark etmez, gelinliğin eteği mutlaka kabarık olmalıdır. Üstü ise uzun kollu, V yakalı, ayrıca dantel işli olmalıdır. (alıntı)

Bende 1,55 ve 45 kiloyum gelinligimi şu anda araştırıyorum ama kabarıktı baktıklarım ve tesettürlüyüm kesinlikle fikir açısından buraya fotografımı koyacagım.Sende begendigin olursa fotograf koy ki yardımcı olal:34:ım :)

Benim baktığım gelinlikler bu kabarıklıkta canım ama tesettürlü:)

Eklentiler

• $50687e006439e-prenses-gelinlik-modelleri-5.jpg
    $50687e006439e-prenses-gelinlik-modelleri-5.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 977
  • $Kısa-boylu-bayanlar-için-prenses-gelinlik-modelleri.jpg
    $Kısa-boylu-bayanlar-için-prenses-gelinlik-modelleri.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 1.657
bence minyon kadınlar kabarık giyemez diye bir kural yok ama minenes'in önerdiği gibi bu kabarıklıklar A line denilen tarzda olmalı. prenses model biraz fazla şişkince gösterir. hem kısa hemde enli olunca olmaz sanki. hem kesinlikle A line modeller daha asil duruyor bence.

Kısa boylu gelinlerin kabarık gelinlik giyemeyecekleri düşünülür. Oysa biz, kısa boylu ama 38 bedenin üzerinde olmayan gelin adaylarına, kesinlikle kabarık modelde gelinlik giymelerini öneriyoruz. Kendilerine kabarık model gelinliğin yakışmayacağını düşünüp, düz etekli gelinlik giyenler, kalabalık davetlerde kaybolmaya mahkumdurlar! Bunun için kısa boylu gelinler, mümkün olduğunca kabarık modeller tercih etmelidirler. Ancak alt tarafı kabarık gelinliğin, üst kısmı dar, straples ya da ince askılı olmalıdır.

Zayıf bir bedene her türlü gelinliğin yakışacağı düşünülür, oysa bu oldukça büyük bir yanılgıdır! Nasılki vücuttaki fazlalıklar gelinlikte yapılan küçük oynamalarla kamufle edilebiliyorsa, aşırı zayıf vücutları da doğru seçilen gelinlik modeliyle normal görüntüye kavuşturmak mümkündür. Aşırı zayıf gelinlerin şiddetle kaçması gereken modellerin başında, elbise gibi duran ve dümdüz gelinlikler vardır. Çünkü zaten zayıf olan vücut hatları böyle modellerde iyice ortaya çıkar ve göze batar. Tek parça ya da iki parça olması fark etmez, gelinliğin eteği mutlaka kabarık olmalıdır. Üstü ise uzun kollu, V yakalı, ayrıca dantel işli olmalıdır. (alıntı)

Bunu alıntıladığınız kişi sanki minyonmuş ama kabarık bir gelinlik hayali varmış da onu desteklemek amacıyla yazı yazmış izlenimi veriyor insana :D Bir de şöyle bir yanlışı var, gelinlik için iki kesim yoktur, yani kabarık ve düz etek olarak. Sanki kabarık giyinmezsen düz etek giyinmek durumundaymışsın gibi bir hava vermiş, ki öyle değil.

Gelinlik kesimleri: ball gown yani kabarık, a-kesim, modifiye a-kesim, trumped yani yarım balık, balık, düz olarak kabul ediliyor. Yani onun bahsettiği 2 kesim arasında 4 kesim daha var...

bridal+guide.jpg

Back