Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoksil kullanıp memnun kalanlar bakabilir mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
Selam arkadaşlar genelde yabancı kaynaklarda öncesi sonrası koyuyorlar.Var mı aranızda minoksil kullanıp saç seyrekliğine çözüm bulan,saçlarım seyrekti gürleşti diyen yok mu hiç?

Selam arkadaşlar genelde yabancı kaynaklarda öncesi sonrası koyuyorlar.Var mı aranızda minoksil kullanıp saç seyrekliğine çözüm bulan,saçlarım seyrekti gürleşti diyen yok mu hiç?
Ben sadece 1 ay kullanabildim egzamam var. Yan etkilerinde de egzama yapabileceği yazıyordu . Egzamamı tetikleyince kaşıntı artınca bırakmak zorunda kaldım. İlk ay öyle aşırı dökülme olmamıştı ama sonuna kadar kullanmadığım için etkisini bilemeyeceğim.

Mrb ben aşırı dökülme yaşadım yıllarca belki olması gerektiği zaman olup azalıyor mu psikoloji stres tetikliyor mu bilmiyorum lisede çok azaldı minoksili aylarca kullandım o zaman ilk başta böyle bi dökülme olmamıştı şimdi yeni başladım çok dökülüyor minoksille mi ilgili bilmiyorum.yıllar evvel çok iyi gelmişti zamanla düzeldi bıraktım tabi gene herkes e göre az ve seyrekti şimdi mumla arıyorum.çok dökülme varsa kullanın ki korusun

İlk kullandığınızda minoksil ne kadar etki gösterdi yani seyreklik çokmuydu kapandı mı seyrek yerler? bırakınca döküldü mü o çıkan saçlar?

Seyrekliğin kapanması bence yaşla ve kullanım zamanıyla alakalı yani yeni başlamış bir dökülme ile artık epey açılmış bi dökülme bir olmaz.bıraktıktan sonra dökülme tabi ki olur ilaçın üstünde de yazıyor çünkü bu ilaç zaten saçı tutan burakırsanız çıkanlar döker ya da normal dökülme olacaksa devam eder.ben 20 li yaşların başında 2 yıl kadar kullandım kendimce iyi sonuç aldım çünkü çok az inceydi idare eder olmuştu.hemen bırakılmayın çok dikkatli azaltmak gerek.ve sonra dökülme artığı zamnlarda stresli bi dönemse mesela arada devam etmek gerek.bunu YouTube da kullanan kadınlardan da dinledim araştırın isterseniz
İlk kullandığınızda minoksil ne kadar etki gösterdi yani seyreklik çokmuydu kapandı mı seyrek yerler? bırakınca döküldü mü o çıkan saçlar?

İnşallah yine istediğiniz sonucu alırsınız.bizleride bilgilendirin lütfen.bende başlamak istiyorum ama cesaretim yok.tepem iyice seyreliyor gitgide.bu minoxil dışında saç çıkaran bsy yokmuki

İnşallah yine istediğiniz sonucu alırsınız.bizleride bilgilendirin lütfen.bende başlamak istiyorum ama cesaretim yok.tepem iyice seyreliyor gitgide.bu minoxil dışında saç çıkaran bsy yokmuki
İnş.Maddi olarak zorlanmazsanız minoksil e başlamak istemiyorsanız mezoterapi ve prp düşünebilirsiniz ben 1 seans yaptırdım dökülmem durursa 20 gün sonra 1 seans daha düşünebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…