Polikistikover rahatsızlığım var endokrine gittim hormonlar iyi dedi ama nekadar normal desede bu hastalıkta hormon değerleri farklı oluyor.dogum kontrol hapı kullandım etki etmedi,ferritin eksikligimde var demir hapı içiyorum ama yeterince yüksek değil tabi,d vitaminimde düşük bilmiyorum bunlar sebepmi dökülmeye?14 15 yıldır dökülüyor elimi her attigimda sürekli saç geliyor bıktım artık ölene kadar gecmiycek bu dökülme biliyorumMinoxil zehir değil, bu kadar korkmayın :)
Bana kalırsa yatmadan 1-2 saat önce seyrek bölgeye 5 fis sıkıp 5 dk masaj yaparak yedirin cildinize. Yastiginiza bulaşmaz. Minoxilin kullandığınız sürece ciddi yararını görürsünüz bence işe yarıyor. Tabi dökülme sebebiniz de önemli. Mühim olan alttaki sebebi çözmek. Demir eksikliği ise onun takviyesini almak, hormon problemi ise onun tedavisini görmek vs. Doktor onerdiyse kullanin. Doktor onermediyse kafanıza gore başlamayın derim.
Siz kullandınız mı saç çıkardı mı baya?Minoxil zehir değil, bu kadar korkmayın :)
Bana kalırsa yatmadan 1-2 saat önce seyrek bölgeye 5 fis sıkıp 5 dk masaj yaparak yedirin cildinize. Yastiginiza bulaşmaz. Minoxilin kullandığınız sürece ciddi yararını görürsünüz bence işe yarıyor. Tabi dökülme sebebiniz de önemli. Mühim olan alttaki sebebi çözmek. Demir eksikliği ise onun takviyesini almak, hormon problemi ise onun tedavisini görmek vs. Doktor onerdiyse kullanin. Doktor onermediyse kafanıza gore başlamayın derim.
Gunde kac kere kullanıyorsun?saçındaki seyreklik ne ölçüdeydi kapandı mı baya?kaç aydır kullanıyorsun kusura bakma çok sordum ümide ihtiyacım varTamamen aynı durumdayız. Benim de öyle lh/fsh oranım dışında diğer hormonlarim normal ve regl dongum düzenli. Ama dökülüyor. Minoxil kullanıyorum. Belli bir yerden sonra kısır döngüye giriyor ama yine de ciddi yararını gördüm. Yetmiyor, durdurmuyor ama dökülme şiddetini kesinlikle yavaşlatıyor ve saç çıkartıyor. Bence yarar görürsünüz. Bu arada yuzde 2lik değil yüzde 5lik kullanın derim. Yine de siz bilirsiniz.
Günde iki kere 5 fisla başladım, günde 1 kere 6 fisa düşürdüm. Saçımda su an açıklık yok, önceden de yoktu. Ama gürlüğü ciddi şekilde azaldı. At kuyruğum çok azaldı. 2018den beri kullanıyorum. Bazen bir hafta ara verdiğim oldu. Genel olarak düzenli sıktım. Dediğim gibi çok büyük ümidiniz olmasin. Dökülmeyi azaltsa da durdurmuyor. Ama yine de yarari var. Seyrek bölgeniz kapanır.Gunde kac kere kullanıyorsun?saçındaki seyreklik ne ölçüdeydi kapandı mı baya?kaç aydır kullanıyorsun kusura bakma çok sordum ümide ihtiyacım var
Peki son bsy daha sorcam döngüye giriyor dediniz bu döngü döneminde aşırı bir saç dokulmesi mi yasaniyor yani çıkardığı bütün saçlar döngüde dökülüyor mu?kaç gün sürüyor bu döngü dönemi?Günde iki kere 5 fisla başladım, günde 1 kere 6 fisa düşürdüm. Saçımda su an açıklık yok, önceden de yoktu. Ama gürlüğü ciddi şekilde azaldı. At kuyruğum çok azaldı. 2018den beri kullanıyorum. Bazen bir hafta ara verdiğim oldu. Genel olarak düzenli sıktım. Dediğim gibi çok büyük ümidiniz olmasin. Dökülmeyi azaltsa da durdurmuyor. Ama yine de yarari var. Seyrek bölgeniz kapanır.
Açıklık yoksa saçınızın nerelerine sürüyorsunuz minoksili?birde ilk kullanımda şok dökülme yapıyor deniyor yani ilk saçları döküp sonra çıkartıyormus bu dökülme çok yoğun mu?zaten çok fazla saçım dökülüyorGünde iki kere 5 fisla başladım, günde 1 kere 6 fisa düşürdüm. Saçımda su an açıklık yok, önceden de yoktu. Ama gürlüğü ciddi şekilde azaldı. At kuyruğum çok azaldı. 2018den beri kullanıyorum. Bazen bir hafta ara verdiğim oldu. Genel olarak düzenli sıktım. Dediğim gibi çok büyük ümidiniz olmasin. Dökülmeyi azaltsa da durdurmuyor. Ama yine de yarari var. Seyrek bölgeniz kapanır.
d vitamini eksikliği saci o kadar dokuyorki anlatamam bide demir eksikliği de varmis bence duzenli hap ve d vit kullaninPolikistikover rahatsızlığım var endokrine gittim hormonlar iyi dedi ama nekadar normal desede bu hastalıkta hormon değerleri farklı oluyor.dogum kontrol hapı kullandım etki etmedi,ferritin eksikligimde var demir hapı içiyorum ama yeterince yüksek değil tabi,d vitaminimde düşük bilmiyorum bunlar sebepmi dökülmeye?14 15 yıldır dökülüyor elimi her attigimda sürekli saç geliyor bıktım artık ölene kadar gecmiycek bu dökülme biliyorum
Evet d vitamini kullanıyorum ama değerim 36ydi en son siz nasıl hangi d vitamini ilaciyla duzelttiniz yani saç dökülmesi durur mu çok soruyorum ama napiyim bi çare arıyorumd vitamini eksikliği saci o kadar dokuyorki anlatamam bide demir eksikliği de varmis bence duzenli hap ve d vit kullanin
canim ben de duzenli kullanmıyorum unutuyorum duzeltemedim benimde oluk oluk geliyoEvet d vitamini kullanıyorum ama değerim 36ydi en son siz nasıl hangi d vitamini ilaciyla duzelttiniz yani saç dökülmesi durur mu çok soruyorum ama napiyim bi çare arıyorum
Keşke d vitamini olsa tek sebep bir şekilde düzelir de işte başka sebeplerde oluncacanim ben de duzenli kullanmıyorum unutuyorum duzeltemedim benimde oluk oluk geliyo
ne sıkıntın var tam olarakKeşke d vitamini olsa tek sebep bir şekilde düzelir de işte başka sebeplerde olunca
Pko var hormonal, ferritin düşüklüğü var.hormonlarima bakıldı normal dendi ama pko hastalığında hormon değerleri farklı oluyor tabi düzelme sansida yokne sıkıntın var tam olarak
Senin saçında seyrelme veya azalma varmı tek sorun d vitamini eksikliği mi?ne sıkıntın var tam olarak
pkonun çözümü beslenme zor ama uygulamakPko var hormonal, ferritin düşüklüğü var.hormonlarima bakıldı normal dendi ama pko hastalığında hormon değerleri farklı oluyor tabi düzelme sansida yok
Senin saçların ne durumdapkonun çözümü beslenme zor ama uygulamak
sekeri ekmegi tamamen kesiceksin kilo fazlan varsa kilo vericeksin cok düzenli saglam diyet yapman lazim
ayrica d vitamini ferritin icin düzenli tedavi olman lazım değerlerin duzelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?