Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoksil kullananlar bi bakabilir mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
valla bende dokulme var durmadi bi turlu
0a vurdurcam en sonunda
kan da veremiyoruz hastanelere ne durumdayiz diye
sen bide kafaya cok takarsan stres de cok doker
Benim 15yildir dökülüyor yıllardır saçlarıma yandım durdum hicbsyde yapmadim çok geç kaldım cikarmi çıkmaz mı emin değilim

Benim 15yildir dökülüyor yıllardır saçlarıma yandım durdum hicbsyde yapmadim çok geç kaldım cikarmi çıkmaz mı emin değilim
tabkide cikar
kilon kac beslenmen nasil
fazla kilon varsa vermen lazım
abur cubur cips kola rafine seker iceren herseyi kesmen lazım

tabkide cikar
kilon kac beslenmen nasil
fazla kilon varsa vermen lazım
abur cubur cips kola rafine seker iceren herseyi kesmen lazım
Boyum 1.60 kilom 65 yani fazlam var bide evden çıkamıyoruz malum sürekli abur cubur yiyorum sıkıntıdan.arkadasinin saçında çok açıklık varmiydi belirgin derecede minoksil düzeltti mi?valla çok sordum zamanını aldım hakkını helal et

helal olsun canim ne demek ama herseyden once sac kandan beslenir abur cubur zehirliyo o kani pko var diyosun . beslenmeni düzeltmeden gecmez kilo vermeden gecmez. minoxidil omur boyu kullanman gereken bisey sac cikarir sac olmayan yerde ama biraktigin an dokulur cikanlar düzenli kullanicaksin sac cikardi evet.

Minoxili sac diplerime sürüyorum. Masaj yaparak yediriyorum. İlk iki hafta falan dökülme oluyor. Sonra azalmaya başlıyor.

Şöyle yapiyorum. Mesela 1 fis sol şakak bölgesine, 1 fıs sağa, 2 fiş saçımın tepe çizgisine. 1 fıs da tepenin arka tarafı var ya hani, oraya. Şöyle yapın, 1 tane sıkın elinizle 30 saniye- 1dk kadar nazikçe ovalayın o bölgeyi, sonra diğer fisa geçin. Yani aslında 5 dk alir sizden bu işlem. Günde 5-10 dk ayırıp yarar görebileceğiniz bir ürün bence. Ama bağımlılığa donusuyor onu da bilin. Bir iki ay kullanayım sonra birakayim, bir hafta sikayim, bir hafta pas geçeyim diyorsanız hiç başlamayın. Bu arada sıktıktan sonra kulaklarınızı, boynunuzu, alninizi ıslak mendille silin. Yüzünüzü de yıkayın. Çünkü mesela ben ilk zamanlar kullanırken dikkat etmiyordum, kulak üstündeki beyaz avya tüyleri ve ensemdeki ayva tüyleri siyahlasip gurlesti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…