- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
valla bende dokulme var durmadi bi turluSenin saçların ne durumda
0a vurdurcam en sonunda
kan da veremiyoruz hastanelere ne durumdayiz diye
sen bide kafaya cok takarsan stres de cok doker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende dokulme var durmadi bi turluSenin saçların ne durumda
Benim 15yildir dökülüyor yıllardır saçlarıma yandım durdum hicbsyde yapmadim çok geç kaldımvalla bende dokulme var durmadi bi turlu
0a vurdurcam en sonunda
kan da veremiyoruz hastanelere ne durumdayiz diye
sen bide kafaya cok takarsan stres de cok doker
tabkide cikarBenim 15yildir dökülüyor yıllardır saçlarıma yandım durdum hicbsyde yapmadim çok geç kaldımcikarmi çıkmaz mı emin değilim
Boyum 1.60 kilom 65 yani fazlam var bide evden çıkamıyoruz malum sürekli abur cubur yiyorum sıkıntıdan.arkadasinin saçında çok açıklık varmiydi belirgin derecede minoksil düzeltti mi?valla çok sordum zamanını aldım hakkını helal ettabkide cikar
kilon kac beslenmen nasil
fazla kilon varsa vermen lazım
abur cubur cips kola rafine seker iceren herseyi kesmen lazım
helal olsun canim ne demek ama herseyden once sac kandan beslenir abur cubur zehirliyo o kani pko var diyosun . beslenmeni düzeltmeden gecmez kilo vermeden gecmez. minoxidil omur boyu kullanman gereken bisey sac cikarir sac olmayan yerde ama biraktigin an dokulur cikanlar düzenli kullanicaksin sac cikardi evet.Boyum 1.60 kilom 65 yani fazlam var bide evden çıkamıyoruz malum sürekli abur cubur yiyorum sıkıntıdan.arkadasinin saçında çok açıklık varmiydi belirgin derecede minoksil düzeltti mi?valla çok sordum zamanını aldım hakkını helal et
Peki kafanızın heryerine mi sürüyorsunuz,çünkü seyrelme yok,at kuyrugumda azalma var demiştin?Minoxili sac diplerime sürüyorum. Masaj yaparak yediriyorum. İlk iki hafta falan dökülme oluyor. Sonra azalmaya başlıyor.