Arkadaşlar geçen yıl Temmuz Ağustos ayında başlayıp 4 şişe mavi minoksil kullandım sonra kırmızıya geçtim.nisan ayında Ramazan da gündüz kullanamam diye tek doz mavi kullanayım dedim neden böyle bi hata yaptım biliyorum onunla mı ilgili onu da bilmiyorum aşırı dökülme va e1 aydır yine tepem çok açıldı sinirlendim kısacık kestirdim .sürekli sosyal kaygı yaşıyorum insan içine çıkamıyorum mecbur kalınca bandana takıyorum.geçen yıl yoğun dökülme olduğunda prp yaptırmıştım ve ilaça başlamıştım zaten azdı o kadar olmaz heralde diye teselli ediyorum kendimi umarım durur bir an önce
.belki hayatımda dönem dönem böyle yoğun dökülme oldu ben fark etmedim çünkü hiç bu kadar az değildi saçım.inanın kendime acımaktan yorgun düştüm .annemin saçı da çok az ama şindi 62 yaşında ben ilaç kullandım o kadar olmaz diye düşünürken ona yaklaştım
küçük kızım var onla ilgilenemiyorum sinirli kaygılıyım .artık üzülmekten yoruldum ne yapayım deyip kabullenmeye çalışıyorum.o kadar üzgünüm ki sabahları yataktan dayak yemiş gibi ağrılarla uyanıyorum.