Takip edenler için yazıyorum.öncelikli olarak erkek tipi genetik dökülme için yağlar vit şampuan bi şey yaramaz.bu tip dökülmede ailenizin hikayesi önemli ama sanırım depresyon bunu tetikliyor.benim saçım az zayıf seyrekti önü sonra psikolojik olarak kötü olmaya başladım.33 yaşındayım yerlerde saçlarım vardı hep tararken 20-30 dökülürdü.sonra eskiden minoksil işe yaradığı için kırmızıya başladım dr a gidene kadar 15 gün kullandım.dr mavi ye geçmemi istedi dökülme aşırı arttı bu durumda.zaten kedi tüyü kadar olan saçım nasıl o kadar döküldü anlamadım.genel bi seyrelme ile tepem çok azaldı.zaten önüm artık çok kötü.bu arada d vit,biotin,b12 almaya da başladım mavi minoksille.şuan maviye başlayalı tam 1 ay oldu dökülmü azaldı ama hala bu saça çok bence.ilk başta uzun saçlar döküldü.15 gündür kısa zatıflar çok dökülüyor.ilaçla ilgili olabilir diyorum kullananlar hep böyle yazmış.şu an için dökülme azaldı olan saçlar daha kalın diyebilirim.ben artık sürekli bandana takıyorum.inş 4-6 aya yeni saçlar çıkar da kurtulurum saklamaktan
şu ara depresyon biraz arttı yine dökülmem bunla mı ilgili artıyor bilmiyorum.sabırlı olmak lazım hemen cevap almak zor ama bu 2 ay çokkkk zor geçti.