Minoxil ilk başta yapar normaldirErkek tipi dökülme için mavi minoksil kullanıyorum 2-3 hafta kırmızı kullandım ama dr çok işe yaramaz maviye geç dedi 1 haftadır da aşırı dökülme arttı çok çokzaten azdı saçım .sorum şu ilk başta dökülme olur diye biliyorum ama tüm kafada mı yapar yoksa kullanılan yer de mi?şuan enseme bile elimi atsam 10 tel geliyor
Ama zaten çok azdı saçım ufff ya nasıl dışarı çıkacağımı şaştım kaldım eski haline az derken şimdi mum oldumMinoxil ilk başta yapar normaldir
Bende bu yüzden korkuyorum baslamaya zaten seyrek dahada kötü olursa ne yaparım şimdi bile güneşte dışarı çıkınca moralim bozuluyorAma zaten çok azdı saçım ufff ya nasıl dışarı çıkacağımı şaştım kaldım eski haline az derken şimdi mum oldum
Ben kırmızısını kullanmıştım başta dökülme yapmadı hiç.Erkek tipi dökülme için mavi minoksil kullanıyorum 2-3 hafta kırmızı kullandım ama dr çok işe yaramaz maviye geç dedi 1 haftadır da aşırı dökülme arttı çok çokzaten azdı saçım .sorum şu ilk başta dökülme olur diye biliyorum ama tüm kafada mı yapar yoksa kullanılan yer de mi?şuan enseme bile elimi atsam 10 tel geliyor
İyi geldi mi peki kırmızı olan?Ben kırmızısını kullanmıştım başta dökülme yapmadı hiç.
Evet çok iyi geldi hiç dökülme yapmado tam tersi çok etkisini gördüm çok kısa sürede saçlarım çıktı.. Tavsiye ederimmİyi geldi mi peki kırmızı olan?
.İyi geldi mi peki kırmızı olan?
Hala kullanıyormusunuz peki?birde bi süre sonra döngü yaptığı söyleniyor yani saç çıkarıyor sonra çıkanlar dökülüyor sonra tekrar çıkıyor deniyor sizde öyle bsy oldu mu?Evet çok iyi geldi hiç dökülme yapmado tam tersi çok etkisini gördüm çok kısa sürede saçlarım çıktı.. Tavsiye ederimm
Ben de yıllar önce kırmızı kullandım işe yaradı ve dökülme olmamıştı.dr a sordum o tepkisel bi durum olabilir dökülme yapmasını beklemeyiz dedi ne demek anlamadım.biraz daha sabredin dedi.maviye başlayalı daha 15 gün oldu bakalım inş işe yarar bir an önceBen kırmızısını kullanmıştım başta dökülme yapmadı hiç.
Hayır olmadı yani sonuç alınca bıraktım kullanmayıHala kullanıyormusunuz peki?birde bi süre sonra döngü yaptığı söyleniyor yani saç çıkarıyor sonra çıkanlar dökülüyor sonra tekrar çıkıyor deniyor sizde öyle bsy oldu mu?
İnşallah bizi de bilgilendirin lütfenBen de yıllar önce kırmızı kullandım işe yaradı ve dökülme olmamıştı.dr a sordum o tepkisel bi durum olabilir dökülme yapmasını beklemeyiz dedi ne demek anlamadım.biraz daha sabredin dedi.maviye başlayalı daha 15 gün oldu bakalım inş işe yarar bir an önce
Peki son bsy daha sormak istiyorum.sizin dökülme tipiniz sebebiniz neydi?Hayır olmadı yani sonuç alınca bıraktım kullanmayıMemnun kalmıştım. Minoxilin çıkış amacı farklıymış zaten, yan etki olarak tüylendirme yaptığını görünce biraz daha geliştirip bu alanda sunmuşlar.. Bahsettiğiniz etkiler olmadi bende, bir deneyin bence..
Benim drum beni bu kadar bilgilendirmedi, bana medikal şampuan, panplus kapsül, minoxil, supradyn yazdı. Ek olarak bittim sabunu kullan dedi, sabunu ve panplus kapsülü kullanmadım. Erkek tipi dökülmem yoktu, bana tek iyi gelen supradyn ve minoxil oldu. Sanırım sebebim vitaminsizlikti..Peki son bsy daha sormak istiyorum.sizin dökülme tipiniz sebebiniz neydi?
Seyrelme varmıydı saçınızda?Benim drum beni bu kadar bilgilendirmedi, bana medikal şampuan, panplus kapsül, minoxil, supradyn yazdı. Ek olarak bittim sabunu kullan dedi, sabunu ve panplus kapsülü kullanmadım. Erkek tipi dökülmem yoktu, bana tek iyi gelen supradyn ve minoxil oldu. Sanırım sebebim vitaminsizlikti..
Vardı elimle tuttuğumda bile az geliyorduSeyrelme varmıydı saçınızda?
Mavi minoksile başkayalı 20 gün doldu maalesef dökülme azalmadı belki çok az fark etti.saçlarım az ince ve önü seyrekti daha da kötü oldu tabi.ilaç etki eder illa ki ama benim için yeterli olacak mı saç diplerim en azından 3-4 ay öncesi kadar olacak mı bilmiyorumİnşallah bizi de bilgilendirin lütfen
Sanki dökülme azaldı hala bu kadar az saça çok ama birazda olanlar kalınlaştı gibi.b12 biotin ve d vit takviyesi de alıyorum.tüm bunlar işe yaramazsa artık ne yaparım bilmiyorum dayanıp bekleyeceğim.Acaba dozu mu azaltsanız zaten %5 kadınlara ağır bir doz, bu yüzden sadece akşamları 5 fıs şeklinde deneyebilirsiniz. İlk 1 ay şok dökülme oluyor sanırım 10 gün kalmış dayanmaya çalışın... 1 2 gün olsaydı bırakırdınız da bayağı da kullanmışsınız.
Merhaba sizin isinize yararmi bilmiyorum benimde saclarim hep dokulur dustayken tararken hep aglardim bi avuc dolu cikardi sonra bioxcin forte kullandim sac dokulmelerim cok azaldi banyodayken 3-5 kil cikar oda normal tararkende az bisey dokulur Isterseniz bi deneyin ama sabirli olsunSanki dökülme azaldı hala bu kadar az saça çok ama birazda olanlar kalınlaştı gibi.b12 biotin ve d vit takviyesi de alıyorum.tüm bunlar işe yaramazsa artık ne yaparım bilmiyorum dayanıp bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?