Ben yatak örtüsü niyetine aldım bunu. O gelinlik gibi olanları sevmediğimden :) Pikesini örtü olarak kullanacağım misafir gelince. Bir de ilk gece sererim saten nevresimlerini de :)
Güle Güle kullan canım cicilerin çok güzelll :)
Rabbim aldıklarınızı yuvanızda keyifle kullanmayı nasip etsin inşallah.
Yalnız saten yatak örtüsünün rengi fotoğrafta pek tatlıydı; ama orjinal halini görünce çok koyu gelmişti. Sizin aldığınız aynı bu renk mi acaba?
Rabbim aldıklarınızı yuvanızda keyifle kullanmayı nasip etsin inşallah.
Yalnız saten yatak örtüsünün rengi fotoğrafta pek tatlıydı; ama orjinal halini görünce çok koyu gelmişti. Sizin aldığınız aynı bu renk mi acaba?
Ben de burda görünce mürdüm rengine tutulmuştum. Ta ki yakından görene kadar.valla ürünü annem yakından yeni görmüş..çok koyu mat geldi dedi...gitti değiştirmeye...uzaktan uzağa telefonla şu modeli aldım...yatak örtüsü seti..yeni çıkmış karacanın...
Eki Görüntüle 1454723 Eki Görüntüle 1454724 Eki Görüntüle 1454722
cnm çatal bıçak takımına bayıldım markası ne birde kullandınmı taşlar düşermi makinaya girermi ?cumburlop çeyiz işine ağustos ayı itibariyle dalmış bulunuyorum
buyrunuz efenimmm
devamı gelecek takipte kalınnn
Eki Görüntüle 1278844 Eki Görüntüle 1278845 12 kişilik misafir yemek ve çkb takımı(krc)
Eki Görüntüle 1278846 a101 ganimetleri
Eki Görüntüle 1278847 balık tavası(esse)
borcamlar(yamuk oldular ama :)
Eki Görüntüle 1278848 Eki Görüntüle 1278849 Eki Görüntüle 1278850 Eki Görüntüle 1278851
kesme tahtaları
Eki Görüntüle 1278852 (bambum) Eki Görüntüle 1278859 bernardo
herşeyin ayrı bi güzel cnm güle güle kullankaraca complete set ve aynı desen çift kişilk battaniyemde var
Eki Görüntüle 1278985
Eki Görüntüle 1278986 mako saten Eki Görüntüle 1278987 örgü battaniye nevresm tkmı
Eki Görüntüle 1278988 pike takımı Eki Görüntüle 1278989 Eki Görüntüle 1278990
valla ürünü annem yakından yeni görmüş..çok koyu mat geldi dedi...gitti değiştirmeye...uzaktan uzağa telefonla şu modeli aldım...yatak örtüsü seti..yeni çıkmış karacanın...
Eki Görüntüle 1454723 Eki Görüntüle 1454724 Eki Görüntüle 1454722
Ben de burda görünce mürdüm rengine tutulmuştum. Ta ki yakından görene kadar.
Tam hayal kırıklığı olmuştu. Bende başka model seçtim.
Yeni aldığınız da gayet zarif. Çok beğendim.
cnm çatal bıçak takımına bayıldım markası ne birde kullandınmı taşlar düşermi makinaya girermi ?
herşeyin ayrı bi güzel cnm güle güle kullan
bu uyku setinin desenin model adı ne ben hep böyle minik çiçekli arıyorum
Cok güzel tatlım güle güle kullan
Dün Karaca'ya gittim ama bu modeli görmedim... Bende yatak örtüsü arıyorumİnsaAllah bulurum... Belçika Brüksel'de yapıyorum alışverişlerimi, ancak orda bulurum bunları...
komple set 139 liramı benmi yanlış okudum öyleyse çok çok uygun ya süpermişkaracanın canım..ya taşı düşermi inan alırken hiç düşünmedim..sade modellerde hoşuma gitmedi...makinede yıkanabiliyor..
o uyku seti değil cnm..mavi olanı dion sanırım..Karaca Home Sasha Ranforce Çift Kişilik Complete set diye geçiyor...
bende baya içime sinerek aldım çook güzel..aynı desen battaniyesinden de aldım
komple set 139 liramı benmi yanlış okudum öyleyse çok çok uygun ya süpermiş
çatal bıçak takımına zaten bayıldım bulursam alıcam inşallah düşmez
ben fincan aldım taşlı kız her ihtimale karşı atmayın makinaya düşer dedi
bi ara gidip bakıcam ama nevresim almaya gider 2 milyara çıkarım diye gidemiyorum :)ben fiyatını bilmiyorum da netten ismini bakıp sana yzmak için açtım cnm..mevrsm seti 139 tl imiş.nevresimi aynı zmnda pike olabiliyrmuş...battaniyesi bu fiyata dahil değil..
ben toplu almştm yatak ortülerimi ondan tek fiyt bilmiyorum..
hmmm onu makine atma bunu atma herşey elime kaldı iyi mibenm gündeliklerde makineye girmiyor
bi ara gidip bakıcam ama nevresim almaya gider 2 milyara çıkarım diye gidemiyorum :)
evet bi sürü şey aldım kız hep atma dedi sinir oldum elde yıkıcaksam makinayı neden aldım ki ben
30 dk olan demi denemek lazım bakalımmakinenin hassas yıkma şeysi neyin vardır ona atsak bişicik olmaz sanırım
Modelini hatırlamıyorum şuan. Evde olsaydım bakıp yazardım.teşekkür ederim..sen hangi modeli seçtin acaba