minnakprensesin cicişleri :)

Ben yatak örtüsü niyetine aldım bunu. O gelinlik gibi olanları sevmediğimden :) Pikesini örtü olarak kullanacağım misafir gelince. Bir de ilk gece sererim saten nevresimlerini de :)

bende ilk gece ve özel günlerde süs niyetine sreyim diye aldım canım

Rabbim aldıklarınızı yuvanızda keyifle kullanmayı nasip etsin inşallah.
Yalnız saten yatak örtüsünün rengi fotoğrafta pek tatlıydı; ama orjinal halini görünce çok koyu gelmişti. Sizin aldığınız aynı bu renk mi acaba?

Güle Güle kullan canım cicilerin çok güzelll :)

teşekkür ederim canım

ben kendim görerek almadım canım ya...internetten baktim, annem memlketten tanıdık çeyiz mağazasndan aldı.. ama koyuda olsa skntı yok. morun her tonunu çok seviyorum

valla ürünü annem yakından yeni görmüş..çok koyu mat geldi dedi...gitti değiştirmeye...uzaktan uzağa telefonla şu modeli aldım...yatak örtüsü seti..yeni çıkmış karacanın...

Ben de burda görünce mürdüm rengine tutulmuştum. Ta ki yakından görene kadar.
Tam hayal kırıklığı olmuştu. Bende başka model seçtim.
Yeni aldığınız da gayet zarif. Çok beğendim.

cnm çatal bıçak takımına bayıldım markası ne birde kullandınmı taşlar düşermi makinaya girermi ?

Cok güzel tatlım güle güle kullan
Dün Karaca'ya gittim ama bu modeli görmedim... Bende yatak örtüsü arıyorum İnsaAllah bulurum... Belçika Brüksel'de yapıyorum alışverişlerimi, ancak orda bulurum bunları...

Ben de burda görünce mürdüm rengine tutulmuştum. Ta ki yakından görene kadar.
Tam hayal kırıklığı olmuştu. Bende başka model seçtim.
Yeni aldığınız da gayet zarif. Çok beğendim.

teşekkür ederim..sen hangi modeli seçtin acaba

cnm çatal bıçak takımına bayıldım markası ne birde kullandınmı taşlar düşermi makinaya girermi ?

karacanın canım..ya taşı düşermi inan alırken hiç düşünmedim..sade modellerde hoşuma gitmedi...makinede yıkanabiliyor..

herşeyin ayrı bi güzel cnm güle güle kullan
bu uyku setinin desenin model adı ne ben hep böyle minik çiçekli arıyorum

o uyku seti değil cnm..mavi olanı dion sanırım..Karaca Home Sasha Ranforce Çift Kişilik Complete set diye geçiyor...
bende baya içime sinerek aldım çook güzel..aynı desen battaniyesinden de aldım

canım sitesinde de yok daha.yani online satış yok ama görsel olarak siteye koymuşlar..yni çıkmış daha..rita modelin adı
pek içime sinen model bulamıyordum.
karacanın melis modeli var.harikaa...içinde pike takımı filanda var
.şuan fiytı çok geldiğinden almadım onu.800 küsür tl o... buda 500 du sanırım..benmki sadece yatak örtüsü ve görünen yastık kılıfları...snra ben içine ekru pike alıcam

komple set 139 liramı benmi yanlış okudum öyleyse çok çok uygun ya süpermiş
çatal bıçak takımına zaten bayıldım bulursam alıcam inşallah düşmez
ben fincan aldım taşlı kız her ihtimale karşı atmayın makinaya düşer dedi

ben fiyatını bilmiyorum da netten ismini bakıp sana yzmak için açtım cnm..mevrsm seti 139 tl imiş.nevresimi aynı zmnda pike olabiliyrmuş...battaniyesi bu fiyata dahil değil..
ben toplu almştm yatak ortülerimi ondan tek fiyt bilmiyorum..

hmmm onu makine atma bunu atma herşey elime kaldı iyi mi benm gündeliklerde makineye girmiyor

bi ara gidip bakıcam ama nevresim almaya gider 2 milyara çıkarım diye gidemiyorum :)
evet bi sürü şey aldım kız hep atma dedi sinir oldum elde yıkıcaksam makinayı neden aldım ki ben

bi ara gidip bakıcam ama nevresim almaya gider 2 milyara çıkarım diye gidemiyorum :)
evet bi sürü şey aldım kız hep atma dedi sinir oldum elde yıkıcaksam makinayı neden aldım ki ben

makinenin hassas yıkma şeysi neyin vardır ona atsak bişicik olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…